*11η αγωνιστική

* Η τελευταία νίκη της Γκρόνινγκεν απέναντι στην Αϊντχόφεν χρονολογείται τον Μάρτιο του 2014! Από τότε, η Αϊντχόφεν τρέχει αήττητο 17 αγώνων (0-5-12) απέναντι στην ομάδα του ολλανδικού βορρά.

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με νικητή πρώτου ημιχρόνου την Αϊντχόφεν.

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με ακριβές σκορ 1-0 υπέρ της Αϊντχόφεν, ανεξαρτήτου έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έβγαλε αντίδραση στο ματς κυπέλλου απέναντι στην Ντόρντρεχτ, έκανε το χρέος της και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά και το τελικό 0-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αμυντικός Κασανβίρτζο που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (42′, 81′) και άνοιξε τον δρόμο προς την πρόκριση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον φορ Πέπι στο 90′. 

Με το μαχαίρι στα δόντια έπαιξε μεσοβδόμαδα, ενώ έβγαλε μεγάλο φόβο για το παιχνίδι και ο Γερμανός τεχνικός της, Φρανκ Βόρμουτ, ο οποίος παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, παρέταξε μία άκρως ανταγωνιστική εντεκάδα απαρτιζόμενη ως επί το πλείστον από βασικούς. Πήρε πίστωση χρόνου, αλλά η θέση του παραμένει εξαιρετικά δυσμενής. Και αυτό, διότι η Γκρόνινγκεν παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και η εικόνα της στις τέσσερις γραμμές είναι μετριότατη.

«Ο αγώνας απέναντι στην Αϊντχόφεν είναι αρκετά δύσκολος. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στον αγώνα κυπέλλου και να είμαστε πνευματικά διαυγείς. Ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί, αλλά ελπίζουμε η έδρα μας να μας βοηθήσει», επισήμανε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός.

Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικότατος χαφ Ντουάρτε (9/1), ανάρρωσε από τραυματισμό ο πλάγιος μπακ Μέετα (9/0). Αρκετά τα αγωνιστικά της προβλήματα, ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός του καλού μέσου Σουσλόβ (9/1) και του κίπερ Λέουβενμπερχ.

Γκρόνινγκεν Στατιστικά

*3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Δεν τα κατάφερε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Άρσεναλ εκτός έδρας, και γνώρισε δίκαιη ήττα με 1-0. Έπαιξε μόνο άμυνα, ήταν εξαιρετικά παθητική και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα. Δέχτηκε το γκολ από τον Τσάκα στο 70′, ενώ χάρη στην εικόνα του κίπερ Μπενίτες, το σκορ δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Δεν περίμενε το ματς στο Λονδίνο για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, η αλήθεια είναι πάντως πως με ισοπαλία θα αγκάλιαζε την δεύτερη θέση, για αυτό και ο Φαν Νιστελρόι παρέταξε μία ομάδα που μέσω της άμυνας θα πήγαινε για τον βαθμό. Εξακολουθεί πάντως η ίδια να ορίζει την τύχη της στην Ευρώπη.

Ξεχώρισε ο 19χρονος επιθετικός Σίμονς, του οποίου το εγκώμιο έπλεξε ο Φαν Νιστελρόι: «Ο Τσάβι έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Ήρθε σε εμάς στην αρχή της σεζόν ως ένα 19χρονο αγόρι που δεν είχε παίξει πολύ στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ωραίο να βλέπεις πόσο γρήγορη είναι η ανάπτυξή του. Το δείχνει ήδη τη διοργάνωση, αλλά τώρα και σε έναν αγώνα Γιουρόπα Λιγκ σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ»,

Στο πρωτάθλημα, προέρχεται ενδεχομένως από την καλύτερή της εμφάνιση, αφού σκόρπισε με 6-1 την Ουτρέχτη την περασμένη εβδομάδα. Το ματς δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική, ήταν καταιγιστική και είχε πολλές ιδέες σε δημιουργία και εκτέλεση. Για απόψε, έχει δύο φρέσκους τραυματίες, τους οποίους δεν θέλησε να κατονομάσει ο Φαν Νιστελρόι.

Αϊντχόφεν Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ