27η αγωνιστική

*Μετρούν 4/6 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 8 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Τρούμσε – Σάρπσμποργκ 2-5

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Βίκιγνκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 40’ ο Χάιντζ πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους. Είχε την κατοχή στο δεύτερο μέρος η Βίκινγκ αλλά δεν τη μετουσίωσε σε γκολ.

Η Σάρπσμποργκ είναι εκ νέου σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά, βγάζει ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Κέρδισε εκτός έδρας τη Βίκινγκ (0-1) στο προηγούμενο και συμπλήρωσε έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Νωρίτερα, συνέτριψε εντός έδρας τη Χάουγκεσουντ με σκορ 4-0. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς στην Eliteserien. Πέρασε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα έως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Αν δεν είχε κάνει μια μεγάλη “κοιλιά” στα μισά της σεζόν, ίσως ήταν σε θέση να κυνηγήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά την αποστολή, δεν προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα. 

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*7/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*Δέχεται γκολ σε 11/13 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΟΥΜΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-2 εντός έδρας, της Οντ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 8’ ο Ινιεμπρίγκτσεν σκόραρε για το 0-1, όμως στο 41’ ο Βίντερ ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο.  Στο 55’ και πάλι ο Ινιεμπρίγκτσεν σκόραρε για το 1-2. Στο 89’ ο Άντονσεν ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90+4’ ο Κιτολάνο με εκτέλεση πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Η Τρούμσε ολοκληρώνει μια πολύ καλή σεζόν που για την ώρα τη βρίσκει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην έκτη θέση. Νίκησε την Οντ (3-2) εντός έδρας στο προηγούμενο ματς, ενώ επέστρεψε στις επιτυχίες νωρίτερα, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Στρέμσγκουντσετ (1-2). Μετρά πλέον τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε ματς. Ο πρωταρχικός στόχος και φέτος ήταν η παραμονή και ουσιαστικά το κατάφερε εύκολα. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένει σταθερά εκτός ο Όσκαρ Όπσαλ, ενώ εξέτισε ο μέσος Λάσε Νίλσεν και είναι εκ νέου διαθέσιμος.

Τρούμσε Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία ειχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 10/13 ματς εκτός έδρας

Σάρπσμποργκ – Τρούμσε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ