33η αγωνιστική

*Αήττητη η Σάο Πάολο στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Ζουβεντούδε, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Σάο Πάολο – Ζουβεντούδε 0-0

*Στο κύπελλο: Ζουβεντούδε – Σάο Πάολο 2-2, Σάο Πάολο – Ζουβεντούδε 2-0

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 51ο λεπτό, για να ισοφαρίσει εν τέλει στο 76′ με τον Ρουίζ.

Εξακολουθεί να αγνοεί το τρίποντο εδώ και 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Ζουβεντούδε, σε ένα σερί όπου και μετράει πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Λούκας Ζάνελα υποδέχθηκε την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς είχε την επιθετική πρωτοβουλία και παρά το “άσφαιρο” πρώτο ημίχρονο για αμφότερες, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου. Παρότι δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση στην πορεία, χρειάστηκε μια φάση από την αντίπαλό της για να δεχθεί την ισοφάριση και ακόμη μια απώλεια.

Παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης και στο -13 από τη ζώνη παραμονής, με έξι παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Χωρίς νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της (0-5-1).

Εκτός μάχης βρίσκονται οι Εντίνιο, Μάρλον και Άντερσον Λέιτε, καθώς και κάποιοι μακροχρόνιοι. Αντιθέτως, υπολογίζεται και πάλι ο αριστερός μπακ Μοράες, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Ζουβεντούδε Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Κοριτίμπα, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Καλέρι (2′, 63′) και Λουτσιάνο (72′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 84ο λεπτό.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σάο Πάολο, μετά από δυο παιχνίδια, στα οποία και είχε από μια ισοπαλία και ήττα. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ροζέριο Σένι υποδέχθηκε την Κοριτίμπα, σε εξ αναβολής αναμέτρησης, της οποίας και επικράτησε με 3-1.

Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε αρκετή διάθεση και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπρος τα αντίπαλα καρέ, παίρνοντας έτσι σαφές προβάδισμα στο σκορ. Έδειξε κάποια χαλαρότητα προς το φινάλε και δέχθηκε τη μείωση για το τελικό αποτέλεσμα.

Με τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε, έφτασε τους 44 συνολικά και συνεχίζει τη μάχη για να διατηρηθεί εντός της ζώνης για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Παράλληλα, έμεινε αλώβητη και στις τρεις τελευταίες της εξόδους, στις οποίες είχε δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Ντιέγκο Κόστα, Ιγκόρ Βινίσιους, Αρμπολέδα, Άλισον, Γκάμπριελ Νέβες, Κάιο Ματέους και Μιράντα, ενώ θα εκτίσει τιμωρία ο Λουτσιάνο, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Αντιθέτως, εξέτισαν οι Φεραρέσι και Μπεράλντο.

Σάο Πάολο Στατιστικά

*No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ζουβεντούδε – Σάο Πάολο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ