*15η αγωνιστική

*Από τα 12 παιχνίδια τους στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο, τα οκτώ έχουν λήξει με 2-3 γκολ.

ΚΡΟΥ

Προηγούμενο ματς: Η Κρου έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Τρανμίρ, δεχόμενη το γκολ από τον Νέβιτ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το πρωτάθλημα, η Κρου έχασε και στο Λιγκ Τρόφι από την Τρανμίρ, με 0-1 εντός έδρας, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες από την ίδια αντίπαλο, χωρίς να σκοράρει σε κάποια εξ αυτών. Και δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, με τρεις ήττες, ενώ στους 10 τελευταίους έχει νικήσει μόνο την Κρόουλι, τουλάχιστον στην έδρα της, εκεί που παίζει και τώρα.

Είναι οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ούσα πλέον στην 13η θέση του, απέχοντας ελάχιστα πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στο -7, απ’ ότι στην ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +8 από αυτήν.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν πάλι οι μακροχρόνια τραυματίες Κόλκετ (ΜΕ), Λονγκ (ΕΠ), ενώ κάποιες ενοχλήσεις που τους αφήνουν εκτός έχουν και οι Εϊνλι (ΜΕ), Ολιβερ Φίνι (ΜΕ).

Κρου Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G

*Εχει 4/8 G/G εντός έδρας

*Εχει 4/8 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 4/8 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Η Ντονκάστερ ήταν τραγική μακριά από την έδρα της και έχασε με 3-0 εκτός έδρας από την Καρλάιλ, σε ένα παιχνίδι που και λίγα δέχθηκε βάσει εμφάνισης! Τελικά «έφαγε» μόνο τρία, από τους Γκάι (44’), Στρέτον (54’, 66’).

Η Ντονκάστερ ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Καρλάιλ, σε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ κακή και γλίτωσε από συντριβή! Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ήττα, τρίτη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, ενώ έχει και δύο σερί ήττες μακριά από την έδρα της.

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση του, μία πάνω από την σημερινή της αντίπαλο, αλλά στο +4 από αυτήν, αν και με αγώνα περισσότερο. Και είναι στο -3 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά με τέτοια διαφορά τερμάτων που δεν μπορεί να θεωρηθεί απόσταση βολής.

Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως την εμφάνιση, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον ΜακΣέφρεϊ να αποχωρεί και να προσλαμβάνεται στην θέση του ο Ντάνι Σόφιλντ, πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ, που απόψε θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.

θα λείψουν ο μέσος Ρόου που θα μείνει αρκετό χρονικό διάστημα εκτός, ενώ χτύπησαν και ο εξτρέμ Μπάρλοου με τον επιθετικό Γκρίφιθς που θα απουσιάσουν επίσης, χάνοντας και τον τελευταίο αγώνα.

Ντόνκαστερ Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 6/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει πέντε σερί παιχνίδια εκτός έδρας με 2-3 γκολ, 5/8 συνολικά

*Εχει 5/8 over 2,5 εκτός έδρας

Κρου – Ντονκάστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ