FIBA Champions League: Η δύναμη της έδρας και ο Μάρβιν Τζόουνς!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντής προγνωστικα μπασκετ 060522

5161.ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (19:00)

Δεύτερη αγωνιστική για το Basketball Champions League με δυο ομάδες με διαφορά «ονόματος» στην Ευρώπη, αλλά με μέτρια αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Οι Τούρκοι του Λεωνίδα Πιστιόλη κέρδισαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης μέσα στην Οστάνδη (78-92), με πρωταγωνιστές τους Μποστ, Καμπάνα, Ανγκόλα, που έκαναν ωραία πράγματα απ’ την περιφέρεια απέναντι σε μια μάλλον υποδεέστερη ομάδα. Στην Τουρκία όμως έχασαν προ τριών ημερών εντός έδρας από την Καρσίγιακα και αυτό ήταν κακό αποτέλεσμα, κι ας ήταν ήττα από καλή ομάδα, ενώ στο ξεκίνημα από την Εφές.

Γαλατασαράι – Λέγκια Βαρσοβίας στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέγκια δεν τα πάει καθόλου καλά και ήδη ψάχνουν αλλαγές και ενίσχυση του ρόστερ τους, αφού χάνουν… παντού, εντός κι εκτός Πολωνίας. Ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημά τους και μετά έχουν 2 ήττες εκεί και μία στο BCL από τη Χαποέλ Χολόν εντός έδρας με 81-84 (Μαρμπλ 21, Λέσλι 17, Ρ.ΜακΚόλουμ 15).

Ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο της Γαλατά μαζί με το over 156,5 που βρίσκουμε σε απόδοση 2,18 στη Stoiximan.


5162.ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ (19:30, COSMOTE SPORT 4HD)

Οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν με νίκη μέσα στην Πολωνία επί της Λέγκια με 81-84 (Έρικ Γκριν 19, Κρις Τζόνσον 18) και πήραν έτσι θάρρος για τη συνέχεια, απέναντι σε μια ομάδα από το Βέλγιο, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αδύναμες εκτός συνόρων.

Η Οστάνδη έχασε εντός από την Γαλατασαράι εύκολα, με 78-92 με κορυφαίο τον Βέλγο διεθνή Ζιλέτ με 18 πόντους και μετά κέρδισαν για το πρωτάθλημα τη Μαλίν με 97-91 εκτός έδρας.

Χαποέλ Χολόν – Οστάνδη στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτέλεσμα που τους δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά άλλο ΒΝΧΤ League (Λίγκα με ομάδες Βελγίου και Ολλανδίας) κι άλλο BCL φυσικά! Θα έχουν δύσκολο έργο σε μια πολύ θερμή έδρα, όπως αυτή της Χολόν, η οποία το Σάββατο κέρδισε τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ εκεί με 80-76 με κορυφαίο τον Μάρβιν Τζόουνς, πέρσι του ΠΑΟΚ, με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ξεκάθαρο προβάδισμα στην έδρα και στο Over 159,5 που πληρώνει 2,35 στη Stoiximan, ενώ το double double του Μάρβιν Τζόουνς πληρώνει καλά…

Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ


5445.ΛΙΜΟΖ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (21:30)

Η Λιμόζ κέρδισε την Παρί με 107-100 στη Γαλλία και πήρε «ανάσα», αφού ξεκίνησε τη σεζόν άσχημα, με τρεις ήττες στην εντόπια Λίγκα και ήττα και στο BCL με 73-76 από την καλή και φέτος Μανρέσα (φιναλίστ πέρσι). Η νίκη αυτή σαφώς και θα βοηθήσει τους Γάλλους να μπουν με «άλλον αέρα» σε έναν αγώνα που θέλουν να κερδίσουν στην έδρα τους αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λιμόζ – Μπενφίκα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέναντι όμως έχουν μια ομάδα που έχει ξεχάσει απ’ το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της τι σημαίνει ήττα! Νίκες στην βεβαίως αδύναμη Πορτογαλική Λίγκα και σπουδαίο διπλό και στο BCL επί της Ρίγα (76-89), κάτι που οι Betarades είχαν προβλέψει!

Λόγω της νίκης της Λιμόζ επί της Παρί (21 πόντους ο Γκόβενς για τους «Λιμοουζό»)  που της έδωσε ψυχολογία συκολευόμαστε να πούμε και πάλι «καθαρό διπλό» των Πορτογάλων του Αλμέιδα, του Τόνι Ντάγκλας, πέρσι στον Ηρακλή, και του Μάικ Τσίρμπες. Πιστεύουμε όμως ότι θα παίξουν πάλι uptempo μπάσκετ, οπότε προτιμούμε το Over 161,5 που βρίσκουμε με απόδοση 2,33 στη Winmasters.


5446.ΜΑΝΡΕΣΑ – ΡΙΓΑ (22:00)

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει για εύκολο βράδυ για τους Ισπανούς, περσινούς φιναλίστ του BCL, καθώς η Ρίγα έδειξε ήδη ότι έχει πολλά να λύσει για να φτάσει σε καλό επίπεδο στον θεσμό. Επειδή όμως μπάλα είναι και γυρίζει οι Ισπανοί τονίζουν ότι θέλει μεγάλη προσοχή το ματς αυτό, που μπορεί να τους δώσει το «2 στα 2» στον θεσμό.

Μανρέσα – Ρίγα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν με νίκη μέσα στη Γαλλία επί της Λιμόζ με 73-76 σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, όπου ξεχώρισε ο Χάρντινγκ με 16 πόντους αλλά και 1/9 τρίποντα. Είχαν ήδη ξεκινήσει με νίκη και τη Liga Endesa μέσα στη Γρανάδα, αλλά τα χάλασαν πριν λίγες ημέρες, όταν έχασαν μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις με 87-83 (Χάρντινγκ 27) , οπότε τώρα θέλουν εξιλέωση.

Και μπορούν να το πετύχουν απέναντι στη Ρίγα που θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πάρει την πρώτη της νίκη. Θα πάμε με το 1 και Over 162,5 σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan.