2η αγωνιστική των πλέι άουτ

*Μίνι πρωτάθλημα 5 αγωνιστικών, με τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας να μην αλλάζει. Η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία υποβιβάζεται απευθείας στην KLeague2, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 10η και 11η θέση της βαθμολογίας, θα δώσουν μπαράζ παραμονής με τη 2η και την 3η της KLeague2.

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 6 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΣΑΝΓΚΖΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Σουγουόν, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (1-0 στο 17′), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει ένα τέταρτο αργότερα, χωρίς όμως να αντέξει, με τους γηπεδούχους να κάνουν δίκαια το 2-1 σε κρίσιμο χρονικό σημείο (45+3′). Καλύτερη στο β’ μέρος, είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας στην ισοφάριση σε 88ο λεπτό της αναμέτρησης, με γκολ του Μιν Κιμ.

Δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα για τη Σανγκμού (1-1-0). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την απευθείας σωτηρία και την 9η Νταεγκού. Μετράει 3 ήττες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, αμφότερες με 1-2 σκορ, ενώ έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ στα τέσσερα από αυτά τα πέντε παιχνίδια.

Τιμωρημένος ο Γιούν-Σουνγκ Κανγκ.

Σανγκζού Σανγκμού Στατιστικά

*Over2.5+g/g στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

*Έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σουγουόν Μπλούγουινγκς, την περασμένη αγωνιστική. Ήταν καλύτερη των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο 30′, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Το 0-2 στο 55′ έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στις ελπίδες της για ανατροπή. Πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά δίχως ουσία, με το 0-2 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Σεονγκνάμ (0-1-4). Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στο -10 από τη σημερινή της αντίπαλο, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Με ήττα σήμερα αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία. Εκτός έδρας μετράει 4 συνεχόμενες ήττες, με τις τελευταίες τρεις να έρχονται με under2.5+n/g.

Εκτός οι Γιονγκ-Τζι Παρκ και Μιν-Χιεόκ Κιμ.

Σεονγκνάμ Στατιστικά

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν έχει σκοράρει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΝΓΚΖΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ