10η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 5 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΛΟΥΓΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Ουέσκα, για το πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 54’ ο Ζεράρδ Βαλεντίν σκόραρε για το 1-0 και στο 61’ ο Μιγκέλ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους. Στο 68’ ο Κουέγιαρ ισοφάρισε σε 1-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Λούγο παρότι δε διανύει περίοδο φόρμας και είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει σημειώσει νίκη για πέντε αγωνιστικές, προέρχεται από ένα πολύ θετικό και σημαντικό αποτέλεσμα. Απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ουέσκα (1-1) εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο 35λεπτο. Δεύτερη ισοπαλία στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια, ενώ έχει υποστεί και τρεις ήττες. “Σ’ αυτή τη διαδικασία είμαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε ως ομάδα. Είμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα έχουμε ευκαιρίες και οι τρεις βαθμοί θα είναι μεγάλη ώθηση”, δήλωσε ο τεχνικός της Λούγο, Ερνάν Πέρεθ. Είναι εκτός οι Μπρούνο Πίρι και Άλεξ Πέρεθ, αμφίβολος ο φορ Κρις Ράμος. 

Λούγο Στατιστικά

*7/9 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*5/9 επίσημα παιχνίδια με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Ιμπίθα, εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η Λας Πάλμας είχε την απόλυτη υπεροχή στην αναμέτρηση, δημιούργησε και έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Πάνω από 20 τελικές στην αντίπαλη εστία, όμως δεν υπήρξε σκορ στο παιχνίδι.

Η Λας Πάλμας μπορεί να συνεχίζει αήττητη την πορεία της στη φετινή Σεγούντα Ντιβισιόν, όμως έχασε ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της να βρεθεί στην κορυφή. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Ιμπίθα (0-0) και δικαιούταν να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Νωρίτερα, “πέταξε” επίσης δύο βαθμούς στην έδρα της Μιραντές με το τελικό 2-2. Προηγήθηκε με 0-1 και 1-3 στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, έχασε τη νίκη με δύο γκολ που δέχτηκε στο φινάλε. Τρίτη ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις τελευταία για την ομάδα του Γκαρθία Πιμιέντα, μετρά επίσης δύο νίκες. Λας Πάλμας και Μπούργος είναι οι μόνες ομάδες στη φετινή Σεγούντα Ντιβισιόν οι οποίος δεν έχουν υποστεί ήττα. “Έχουμε δύο πολύ απαιτητικές εξόδους όμως οι παίκτες είναι προετοιμασμένοι”, είπε ο τεχνικός Γκαρθία Πιμιέντα. Είναι εκτός οι Μάρβιν Παρκ, Μαρκ Καρδόνα, Βιτόλο και ο Κίριαν Ροδρίγκεθ.

Λας Πάλμας Στατιστικά

*4/6 ματς τελευταία έληξαν με No Goal

*7/9 παιχνίδια είχαν under 2.5 τέρματα

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Λούγο – Λας Πάλμας στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ