21η αγωνιστική

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Η Κουανγκτσόου μετράει 4 νίκες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σενζέν, την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε με το καλημέρα το σκορ (1-0 στο 4′), με το 1ο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά άστοχες στην τελική προσπάθεια και με το β’ μέρος να είναι μέτριο ποιοτικά, το 1-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.  

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Γιατάι. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, στο +14 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -14 από την προνομιούχο τριάδα. Με g/g ολοκληρώθηκαν οι 11 από τις 18 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Τιμωρημένος παραμένει ο Σουν Τζιέ.

Τσανγκτσούν Γιατάι Στατιστικά

*N/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.
ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Γκουανγκτσού Σίτι, στο μεταξύ τους ντέρμπι στις 13/09. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δεν κατάφερε εκμεταλλευτεί τις καλές της ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Δεν κατάφερε να αντιδράσει στο υπόλοιπο παιχνίδι, με το 1-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Κουανγκτσόου Έβεργκραντ στο πρωτάθλημα (0-2-3). Βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την απευθείας σωτηρία και τη 15η Γουχάν. Με n/g ολοκληρώθηκαν οι 12 από τις 18 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Κουανγκτσόου Έβεργκραντ Στατιστικά

*N/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under1.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ – ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ