*9η αγωνιστική

*Ο νυν κόουτς της Οσέρ, Φυρλάν, υπήρξε προπονητής της Μπρεστ για μια τριετία (2016-2019), την ανέβασε στη Ligue 1 και αποχώρησε για την Οσέρ.

*Under 2.5 ήρθαν οι 8/10 πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μπρεστ έφυγε με το διπλό στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο “Αμπέ Ντεσάμπ”.

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΟΣΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Λοριάν. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 15’, δέχθηκε το 0-2 στο 36’ και το 0-3 στο 42’. Η Οσέρ μείωσε με τον Εν στο 50’.

Πήγε με άσχημο τρόπο στη διακοπή, έβγαλε πάντως δύσκολο πρόγραμμα στα τελευταία παιχνίδια και στην πρόσφατη χρονικά υποχρέωσή υποδέχθηκε τη φορμαρισμένη Λοριάν γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Πλήρωσε το άσχημο πρώτο ημίχρονο, έπεσε πάνω σε μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντίπαλο, πήγε με το εις βάρος της 0-3 στ’ αποδυτήρια. Η γρήγορη μείωση του σκορ στο δεύτερο μέρος δεν έφερε αποτέλεσμα και η ήττα ήρθε απόλυτα δίκαια.

Τέταρτη διαδοχική ήττα για την Οσέρ, είχαν προηγηθεί αυτές από Λυών (2-1), Μαρσέιγ (0-2) και Ρεν (5-0), με ρεκόρ 2-1-5 υποχώρησε σημαντικά στη βαθμολογία και ψάχνει αντίδραση για να ξεφύγει απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, δέχθηκε από 2+ γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχει πλέον την 2η χειρότερη άμυνα με 19 τέρματα. Σε φιλικό στο διάστημα της διακοπής επικράτησε 3-0 της Παρί FC, με τον φορ Νιάνγκ να σκοράρει δύο φορές. Παραμένουν τραυματίες ο Πελενάρ και ο φορ Σαρμπονιέ, άρρωστος ο χαφ Οτρέ, τραυματίστηκαν και τέθηκαν νοκ άουτ ο εξτρέμ Εν και ο στόπερ Κοέφ.

ΟΣΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δέχθηκε από 2+ γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 6/8 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αζαξιό. Δέχθηκε το γκολ στο 65’.

Είναι μία απ’ τις απογοητεύσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν, αυτό αποδείχθηκε και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, όπου “ανέστησε” την Αζαξιό και έχασε 1-0 στη Βρετάνη. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις εστίες, οι δύο ομάδες έριξαν το βάρος στην άμυνα, η Μπρεστ έδειξε φοβισμένη σ’ ένα παιχνίδι στα μέτρα της, δεν έβγαλε κάποια φάση της προκοπής και το… πλήρωσε ακριβά, με την αντίπαλο να σκοράρει στη μία και μοναδική αξιόλογη στιγμή της στο παιχνίδι.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Μπρεστ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν (έχασε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο), έφτασε τις τέσσερις ήττες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές και με συνολικό ρεκόρ 1-2-5 είναι αναμενόμενο να βρίσκεται στην τελευταία τετράδα της Ligue 1. Εξέτισε ο εξτρέμ Μπελαϊλί, αλλά αποτελεί παρελθόν, αφού ήθελε να αποχωρήσει για ομάδα του Κατάρ. Επανέρχεται ο επιθετικός Λε Ντουαρόν, χτύπησαν και και δεν υπολογίζονται ο δεξιός φουλ μπακ Φαντιγκά και ο επιθετικός Μουνιέ. Άρρωστος ο βασικός χαφ Μανιετί.

ΜΠΡΕΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*Έμεινε άσφαιρη στα 3/5 πρόσφατα ματς.

Οσέρ – Μπρεστ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ