*12η αγωνιστική.

*Από 4/6 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Ουν. Κραϊόβα. Ο Μιτρέα το 1-0 στο 32’ με πέναλτι, ισοφάρισε ο Κομπάνιο στο 45’ με πέναλτι. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 66’ με αυτογκόλ του Οάιντα.

Δεν άξιζε να χάσει στην έδρα της Ουν. Κραϊόβα την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο τίποτα δεν της πηγαίνει καλά φέτος. Η Κραϊόβα προηγήθηκε με πέναλτι, η Στεάουα ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος πήρε προβάδισμα η Κραϊόβα με αυτογκόλ, στη συνέχεια η Στεάουα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, μπορούσε να ισοφαρίσει. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει (0-2-2), ερχόταν απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Βολουντάρι, έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, την πήρε εντός έδρας κόντρα στην Τσίντια (3-2), μετρά ρεκόρ 1-3-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Μετρά μόλις οκτώ πόντους και βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, στο -16 απ’ την κορυφή, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Την Πέμπτη παίζει εκτός έδρας με τη Σίλκεμποργκ για το Κόνφερενς Λιγκ. Επιστρέφει ο Ετζουμά (Μέσος, 5,1).

ΣΤΕΑΟΥΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 6/8 τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 8/10 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΡΤΖΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στην Κλουζ. Το γκολ ο Καμόρα στο 62’.

Δεν άξιζε να χάσει απ’ την Κλουζ την περασμένη αγωνιστική, αυτό συνέβη καθαρά λόγω ατυχίας. Το τελικό 0-1 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Η Κλουζ έκανε πολλά λάθη στην άμυνα, η Άρτζες είχε μεγάλες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ. Απ’ το πουθενά ήρθε το 0-1 για την Κλουζ, που πήρε τη νίκη έπειτα από κακή εμφάνιση. Συνέχεια στις ήττες για την Άρτζες μετά το εντός έδρας 0-1 απ’ τη Χέρμανσταντ και το εκτός έδρας 3-0 απ’ τη Φαρούλ, νωρίτερα έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Μποτοσάνι, αγνοεί το γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με Μιοβένι (1-0 εκτός) και Τσίντια (2-1 εντός), μετρά ρεκόρ 4-1-6, με 13 πόντους είναι 11η.

ΑΡΤΖΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα τελευταία 5/6 ματς πρωταθλήματος.

*Μετράει 7/10 NG στο νέο πρωτάθλημα.

Στεάουα – Άρτζες στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ