*Προκριματική φάση του Euro U19 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον Ελίτ γύρο, όπως και η καλύτερη τρίτη στο σύνολο αυτών.

*Οι αναμετρήσεις του 5ου ομίλου διεξάγονται στην Πολωνία.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

ΕΣΘΟΝΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πολωνίας Κ19, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το 1-0 ο Πιένκο στο 65’ με πέναλτι και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος στο 68’.

Πάλεψε η Εσθονία Κ19, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει ως το τέλος του αγώνα μακριά από την εστία της τους πιεστικούς και πιο δυνατούς Πολωνούς, δεχόμενη στην επανάληψη δύο γρήγορα γκολ και γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στη διοργάνωση. Λίγα πράγματα μεσοεπιθετικά, δεν κατάφερε να απειλήσει σε μεγάλο βαθμό, μένοντας στο μηδέν.

Άμεση αντίδραση θέλει να βγάλει στο σημερινό παιχνίδι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντίπαλός της. Έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ιταλία Κ19 (0-2), πήρε μια απρόσμενη νίκη και μάλιστα σκοράροντας δύο τέρματα, χωρίς να δεχθεί εξίσου γκολ, όμως δεν ήταν το ίδιο ικανή στο να πράξει κάτι ανάλογο με την Πολωνία Κ19. Εξίσου δύσκολο, αλλά παράλληλα πολύ σημαντικό το ματς κόντρα στη Βοσνία & Ερζεγοβίνη Κ19, καθώς σε περίπτωση που δεν ηττηθεί, θέτει βάσεις για να διεκδικήσει ακόμα και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εσθονία Κ19 Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ιταλίας Κ19 με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βινιάτο στο 2’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σάκοτα στο 38’. Προβάδισμα ξανά στους γηπεδούχους έδωσε ο Βινιάτο με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 63’ (πέναλτι), ενώ το ματς έφερε στα ίσα ο Πρίσκαλο στο 74’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάσα στο 88’.

Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον πρώτο της βαθμό απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και τις δύο, όμως υπέκυψε ξανά λίγο πριν τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών αγώνα, δεχόμενη δεύτερη διαδοχική ήττα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει σήμερα, παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της και μετράει μόλις μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Θετικό το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα, αλλά παράλληλα δέχεται εξίσου γκολ και μάλιστα με μεγαλύτερη ευκολία απ’ ότι σκοράρει, κάτι το οποίο της δυσκολεύει κάθε φορά το έργο.

Βοσνία & Ερζεγοβίνη Κ19 Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Εσθονία Κ19 – Βοσνία & Ερζεγοβίνη Κ19 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ