Σε πτώση “διπλό” στην Ιρλανδία – Στο Nations League το ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Για ακόμη μια ημέρα τα παιχνίδια του Nations League ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, με την αναμέτρηση Αγγλία – Γερμανία να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ας τσεκάρουμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην Ιρλανδία στρέφεται το ενδιαφέρον και την αναμέτρηση Σάμροκ Ρόβερς – Γιου Σι Ντι, με το “διπλό” να έχει πτώση 26.1%, καθώς άνοιξε στο 23.00 και έχει πέσει στο 17.00.

Στη Β’ Αργεντινής τώρα και την αναμέτρηση Σανταμαρίνα – Χιμνάσια Μεντόσα, όπου εδώ πέφτει ο άσος. Η νίκη των γηπεδούχων εντοπιζόταν αρχικά στο 4.50 και πλέον έχει κατέβει στο 3.75.

Και πάλι σε παιχνίδι για τη Β’ Αργεντινής και συγκεκριμένα στο Φέρο Καρίλ Οέστε – Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο. Το διπλό είχε ανοίξει σε απόδοση 5.00 και τώρα έχει φτάσει το 3.10.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Το Nations League κλέβει και σήμερα την παράσταση και όπως είναι λογικό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο τζίρο. Έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 164.192€ στο ματς Ουγγαρία – Ιταλία, με το 49% να έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.

Πέρα από αυτό, και η αναμέτρηση Αγγλία – Γερμανία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Στα 103.471€ ανέρχεται ο τζίρος της και το 39% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Περνάμε στην αναμέτρηση Ρουμανία – Βοσνία Ερζεγοβίνη, καθώς 72.232€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Εξ αυτών, το 49,05% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 14:55