*9η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίσημο επίπεδο.

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΤΣΒΟΛΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Ντεν Χάαγκ. Προηγήθηκε με τον Φαν ντεν Μπελτ στο 26’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 43’ και την ανατροπή με αυτογκόλ στο 63’.

Το αήττητο σερί έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική μετά την ήττα με 2-1 από τη Ντεν Χάαγκ. Ανοιχτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ, λίγο πριν την ανάπαυλα ισοφαρίστηκε. Με αυτογκόλ του στόπερ της, Φαν Χίντουμ, δέχθηκε την ανατροπή και δεν βρήκε απάντηση στο υπόλοιπο του αγώνα.

Πρώτη ήττα στη σεζόν για την Τσβόλε, είχε προηγηθεί αήττητο επτά αγώνων (6-1-0), παρέμεινε στην κορυφή, την μοιράζεται πλέον με την Χέρακλες. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση με 23 τέρματα. Τα τέσσερα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της ήρθαν Goal/Goal & Over 2.5. Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Γκάνγκσταντ, ο χαφ Κασχίλι και ο εξτρέμ Λαχσίρ.

ΤΣΒΟΛΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Σκόραρε από δύο γκολ και πάνω στα 7/8 φετινά παιχνίδια.

*Over 2.5 τα οκτώ φετινά επίσημα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 4-1 από τη Μάαστριχτ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 10’, δέχθηκε το 2-0 στο 28’, μείωσε με τον Μισεχούι στο 53’, με τη Μάαστριχτ να πετυχαίνει το 3-1 στο 68’ και το 4-1 στο 85’.

Απογοητευτική η παρουσία της στα εκτός έδρας, γνώρισε την ήττα με 4-1 απ’ τη Μααστριχτ στη Λιμβουργία. Τον αδικεί η έκταση που πήρε το σκορ, δεν ήταν κατώτερος απ’ την αντίπαλο, απλά δεν εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Είχε πολλά θέματα στα μετόπισθεν, με την αντίπαλο να σκοράρει από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Επιστροφή στις ήττες για τον Γιονγκ Άγιαξ, είχε προηγηθεί τριάδα αγώνων που διατηρούσε το αήττητο (2-1-0), έπεσε στη βαθμολογία, είναι πλέον 10ος και θα ψάξει αντίδραση για να σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις. Αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις φετινές εξόδους του (0-1-3), οι δύο πιο πρόσφατες ήρθαν Goal/Goal. Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο βασικός εξτρέμ Χάνσεν, αμφίβολος ο εξτρέμ Φαν Άξελ Ντόνχεν.

ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα τρία πρόσφατα παιχνίδια.

*Over 3.5 τα 5/6 τελευταία ματς.

Τσβόλε – Γιονγκ Άγιαξ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ