2η αγωνιστική

Προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στη Μάλτα το 2023. 

*Όμιλοι των τεσσάρων ομάδων έκαστος. Στην Ελίτ φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, αλλά και ο τρίτος με το καλύτερο ρεκόρ απέναντι στις δύο πρώτες.

*Οι αγώνες του 5ου ομίλου διεξάγονται στην Ιρλανδία.

*Πρώτη επίσημα αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε του Γιβραλτάρ με 6-0, για την 1η αγωνιστική του ομίλου. Σε ένα παιχνίδι που δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος, ανοίγοντας το σκορ στο 12′. Ξέσπασε στο β’ μέρος, σκοράροντας πέντε φορές, με το τελικό 6-0 να διαμορφώνεται στο 90+1′, με τον Μαχόνι να έχει και χατ-τρικ στον αγώνα.

Ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, με την ευρεία νίκη της να της δίνει ώθηση για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ουαλία σήμερα, εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Ιρλανδία U19 Στατιστικά

*4 συνεχόμενα n/g, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΛΙΑ U19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ απέναντι στην Ουγγαρία U19, στην 1η αγωνιστική του ομίλου. Αμφότερες δημιούργησαν πολύ καλές προϋποθέσεις για ένα γκολ, αλλά, όντας φλύαρες στην τελική προσπάθεια, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, με το 0-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους. 

Πικρή γεύση της άφησε η ισοπαλία απέναντι στους Ούγγρους, θα μπορούσε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης. Αναγκαία η επικράτηση της σήμερα, αν δε θέλει να μπει σε σενάρια πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

Ουαλία U19 Στατιστικά

*4 συνεχόμενα n/g.

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φίλικα.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19 – ΟΥΑΛΙΑ U19 στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ