*Προκριματική φάση του Euro U19 2023 που θα διεξαχθεί στη Μάλτα. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στον Ελίτ γύρο, όπως και η καλύτερη τρίτη στο σύνολο αυτών.

*Οι αναμετρήσεις του 12ου ομίλου διεξάγονται στη Γερμανία.

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί εντός της δεκαετίας, με τη Σλοβακία Κ19 να μετράει ισάριθμες νίκες στην έδρα της Αρμενίας Κ19 (0-1, 0-1).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Λευκορωσίας Κ19 με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Σουμάνσκι στο 46’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκάτζντος στο 53’.

Μέτρια η εικόνα της στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Είχε ευκαιρίες, απείλησε με αρκετές από αυτές την αντίπαλη εστία και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει πρώτοι το σκορ.

Ματς που πρέπει να κερδίζει το σημερινό αν θέλει να έχει πιθανότητες για πρόκριση στη τελική φάση της διοργάνωσης. Δεν έδειξε ιδιαίτερα σταθερή εικόνα στο αμυντικό της κομμάτι και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να βελτιώσει ώστε να μην βρεθεί ξανά προ εκπλήξεως. Μεσοεπιθετικά είναι δημιουργική, βρίσκει χώρους και είναι αρκετά επικίνδυνη, αλλά θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη τελική της προσπάθεια, αφού σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο ματς κόντρα στη Λευκορωσία Κ19.

Σλοβακία Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΜΕΝΙΑ Κ19 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Γερμανίας Κ19, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τα προκριματικά του Euro U19. Το 1-0 ο Γκρούντα στο 24’ και το 2-0 ο Νταμάρ στο 33’. Το 3-0 πέτυχε ο Τοπ με πέναλτι στο 69’ και το 4-0 ο ίδιο στο 79’. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ούλραϊχ στο 89’.

Κάκιστο ξεκίνημα για εκείνη, αλλά παράλληλα και αρκετά αναμενόμενο. Δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει ή να μειώσει το ρυθμό των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δεχθεί εύκολα γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μεσοεπιθετικά δεν μπόρεσε να απειλήσει σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, μένοντας εύκολα στο μηδέν.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά την ήττα στην πρεμιέρα και θα χρειαστεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σήμερα αν θέλει να είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη 2η θέση του ομίλου. Έδειξε αρκετές αστάθειες αμυντικά, κάτι που θα πρέπει να βελτιώσει στο σημερινό ματς, ενώ σαφώς χρειάζεται βοήθεια από τη μεσοεπιθετική της γραμμή ώστε να μην βρίσκεται μόνιμα υπό πίεση.

Αρμενία Κ19 Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Σλοβακία Κ19 – Αρμενία Κ19 στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ