*Παιχνίδι για την Α’ κατηγορία του Nations League. Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται στο Final 4 της διοργάνωσης, ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία.

*Στον πρώτο γύρο: Ουγγαρία – Ιταλία 2-1

*Για δύο αποτελέσματα αγωνίζεται απόψε η Ουγγαρία, στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης. Η Ιταλίας θα κατακτήσει την πρώτη θέση του 3ου ομίλου μόνο με νίκη.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Ιταλία παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-2-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Γερμανίας. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σζάλαϊ στο 17′.

Μετά την ιστορική νίκη που πανηγύρισε επί της Αγγλίας στο “Wembley” (4-0), η Ουγγαρία έκανε την έκπληξη και στη “Red Bull Arena” της Λειψίας πετώντας στο καναβάτσο τους Γερμανούς, χάρη σε ένα εκπληκτικό τακουνάκι του Α. Σζάλαϊ στο 17′. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, πέρα του γκολ, εκμεταλλεύτηκε την κακή απόδοση των γηπεδούχων και δεν λύγισε σε κανένα σημείο από τον παθητικό ρόλο παιχνιδιού της.

“Νιώθω υπερηφάνεια που είναι Ιταλός, αλλά η Ουγγαρία αποτελεί την δεύτερη πατρίδα μου. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία σπουδαία εμφάνιση”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρόσι. Για τελευταία φορά θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο ο αρχηγός Άνταμ Σζάλαϊ, καθώς ανακοίνωσε ήδη την αποχώρησή του από την Εθνική. Ο 34χρονος επιθετικός της Βασιλείας μετράει 85 συμμετοχές και 25 γκολ με αυτή.

Εθνική Ουγγαρίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία), Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος), Σζαπάνος (Χόνβεντ) – Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Κεκσκές (ΛΑΣΚ Λιντζ), Α. Σζάλαϊ (Φενέρμπαχτσε), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ορμπάν (Λειψία), Νέγκο (Φέχερβαρ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μπολά (Γκρασχόπερς), Κερκέζ (Άλκμααρ), Μότσι (Ζαλάεγκερσζεγκ) – Μέσοι: Α. Νάγκι (Πίζα), Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ), Σομποσλάι (Λειψία), Σέφερ (Ουνιόν), Γκαζντάγκ (Φιλαδέλφια), Στίλες (Μίλγουολ), Βέτσεϊ (Φερεντσβάρος), Μπαράτ (Ντέμπρετσεν) – Επιθετικοί: Α. Σζάλαϊ (Βασιλεία), Βάργκα (Χατάισπορ), Αντάμ (Ουλσάν), Βάνκσα (Λόλεμ)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Αγγλίας. Σκόραρε ο Ρασπαντόρι στο 68′.

Μπορεί να μην έφτασε σε μεγάλη εμφάνιση, ωστόσο το πανέμορφο γκολ του Ρασπαντόρι στο 68′ ήταν αρκετό για την Ιταλία ώστε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω τον διασυρμό που γνώρισε στη Γερμανία, επικρατώντας της Αγγλίας με 1-0 στο Μιλάνο. Εκ των κορυφαίων για την πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Ντοναρούμα, φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε καταγράφοντας τέσσερις αποκρούσεις.

Φτάνοντας τους οχτώ βαθμούς η “σκουάντρα ατζούρα” θα τα παίξει όλα για όλά στη Βουδαπέστη για πρόκριση στο Final 4 του Nations League. “Ποτέ δεν είναι εύκολη μία αναμέτρηση με την Ουγγαρία, δεν βλέπω ξεκάθαρο φαβορί. Θα προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές, πρέπει να είμαστε υπομονετικοί”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μαντσίνι.

Εθνική Ιταλίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μερέτ (Νάπολι), Προβεντέλ (Λάτσιο), Βικάριο (Έμπολι) – Αμυντικοί: Μπονούτσι (Γιουβέντους), Έμερσον Παλμιέρι (Γουέστ Χαμ), Ατσέρμπι (Ίντερ), Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Μπαστόνι (Ιντερ), Ντιμάρκο (Ίντερ), Λουίς Φελίπε (Μπέτις), Γκάτι (Γιουβέντους), Τολόι (Αταλάντα), Ματσόκι (Σαλερνιτάνα) – Μέσοι: Ζορζίνιο (Τσέλσι), Μπαρέλα (Ιντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Εσπόζιτο (ΣΠΑΛ), Φρατέζι (Σασουόλο), Πομπέγκα (Τορίνο) – Επιθετικοί: Ρασπαντόρι (Νάπολι), Σκαμάκα (Γουέστ Χαμ), Καντσελιέρι (Λάτσιο), Νιόντο (Λιντς), Ζερμπίν (Νάπολι), Γκαμπιαντίνι (Σαμπντόρια), Γκρίφο (Φράιμπουργκ)

ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Ουγγαρία – Ιταλία στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ