6η αγωνιστική (τελευταία) – Φάση ομίλων

*Στον όμιλο συμμετέχουν Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Φινλανδία και Ρουμανία. Η πρώτη κερδίζει την άνοδο στην Α’ κατηγορία και η τελευταία υποβιβάζεται στη Γ’ κατηγορία.

*Το Μαυροβούνιο είναι αδιάφορο βαθμολογικά, ενώ η Φινλανδία θέλει καλύτερο η έστω ίδιο αποτέλεσμα με τη Ρουμανία για να μην υποβιβαστεί, διότι υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία.

*Α’ Γύρος: Φινλανδία – Μαυροβούνιο 2-0

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 εκτός έδρας, από τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη, στο πλαίσιο των ομίλων του Nations League. Στο 32’ ο Ντεμίροβιτς σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως όφσαϊντ, όμως ο ίδιος παίκτης στο 45+1’ πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά δεν είχε γκολ. 

Το Μαυροβούνιο έχασε στην έδρα της Βοσνίας (1-0) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων και ταυτόχρονα απώλεσε κάθε ελπίδα για να τερματίσει στην πρώτη θέση, ώστε να πάρει την άνοδο για την Α’ κατηγορία. Ήταν η δεύτερη ήττα στη διοργάνωση, μετρά ισάριθμες νίκες και μία ισοπαλία. Ουσιαστικά, η ομάδα του Ραντούλοβιτς είναι αδιάφορη για το τελευταίο παιχνίδι του γκρουπ, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ουραγό Ρουμανία (τη νίκησε 2 φορές) και δεν την ενδιαφέρει αν θα τερματίσει στη δεύτερη ή την τρίτη θέση, αν ηττηθεί από τη Φινλανδία. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο Μάρουσιτς λόγω τιμωρίας, ενώ εξέτισε ο Γιόροβιτς. Είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Ραντούλοβιτς. 

Εθνική Μαυροβουνίου ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (Αλ Ανταλάχ), Σάρκιτς (Γουλβς), Κάρεβιτς (Βοϊβοντίνα) – Αμυντικοί: Τομάσεβιτς (Τομπόλ), Σίμιτς (Μπούντουτσνοστ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Βέσοβιτς (Καραμπάγκ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα), Βούγιατσιτς (Παρτιζάν), Βούκσεβιτς (Αράντ), Μπάλιτς (Κορόνα Κιέλτσε), Σίπτσιτς (Τενερίφη) – Μέσοι: Βούκσεβιτς (Αλ Αχλί), Γιόβοβιτς (Γιάμπλονετς), Γιάνκοβιτς (Καραμπάγκ), Σκέκιτς (Ντίμπα), Χακσαμπάνοβιτς (Σέλτικ), Ραίκοβιτς (Σεονγκνάμ), Μπόζοβιτς (Ντέντιτς), Σαβίσεβιτς (Γκιρεσούνσπορ), Εράκοβιτς (Σουτιέσκα), Καμάι (Κισβάρντα) – Επιθετικοί: Γιόβετιτς (Χέρτα), Μουγκόσα (Βίσελ Κόμπε), Όσμαγιτς (Βιζέλα), Τζούρτζεβιτς (Χιχόν), Κρίστοβιτς (Ντουνάισκα).

Μαυροβούνιο Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*4/5 παιχνίδια τελευταία με “2-3 γκολ”

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Ρουμανία, για τους ομίλους του Nations League. Μόλις στο 12’ ο Πούκι σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Τανάσε ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος. 

Η Φινλανδία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ρουμανία (1-1) εντός έδρας και να εξασφαλίσει παράλληλα την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν τη βοήθησε το γρήγορο τέρμα στο παιχνίδι, παρά μόνο για ένα ημίχρονο, αφού στο δεύτερο ήταν κατώτερη από τον αντίπαλο. Έμεινε για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη, έχει μόλις μία στον όμιλο, εκείνη εναντίον του Μαυροβουνίου στον πρώτο γύρο, με σκορ 2-0 εντός έδρας. Πλέον, θα έχει το μυαλό της και στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, διότι αν χάσει και φέρει ισοπαλία, ενώ η Ρουμανία νικήσει, θα πέσει κατηγορία. Χρειάζεται στη χειρότερη των περιπτώσεων, ίδιο αποτέλεσμα με τους Ρουμάνους για να μείνει τρίτη. Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών.  

Εθνική Φινλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Έρικσον (Νταντί Γιουνάιτεντ), Σινίσαλο (Μπάρτον) – Αμυντικοί: Ούρονεν (Μπρεστ), Λ. Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Άλχο (Βόλος), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Γένσεν (Γκόρνικ), Χόσκονεν (Ελσίνκι), Τόμας (Κουόπιο) – Μέσοι: Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Καμαρά (Ρέιντζερς), Βαλακάρι (Πάφος), Νισκάνεν (Νταντί), Λίνγκμαν (Ελσίνκι), Σοϊσάλο (Ρίγα), Σοΐρι (Ελσίνκι), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Καϊρίνεν (Λίλεστρομ), Άντμαν (Νόρτζελαντ) – Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Πογιάνπαλο (Βενέτσια), Φορς (Μίντλεσμπρο), Κέλμαν (Κρακόβια), Χοστίκα (Ελσίνκι).

Φινλανδία Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*3/5 παιχνίδια τελευταία με “2-3 γκολ”

Μαυροβούνιο – Φινλανδία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ