Άσοι σε πτώση στην Παραγουάη – Στο Λιγκ Τρόφι ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αρκετά περιορισμένο σε παιχνίδια το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης, με τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής και τα παιχνίδια για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας να ξεχωρίζουν. Ας δούμε τις αναμετρήσεις με τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην πρώτη κατηγορία της Παραγουάης μεταφερόμαστε και στο ματς 12 De Octubre – Σέρο Πορτένιο, όπου υποχωρεί ο άσσος. Ειδικότερα, από το 10.00 έχει υποχωρήσει στο 6.50, έχοντας πτώση 35.0%.

Στην ίδια κατηγορία και την αναμέτρηση Σέρο Πορτένιο – Ρεσιστένσια, όπου πτώση παρουσιάζει και εδώ ο άσσος, το οποίο από το 2.30 έχει πέσει στο 1.73. 

Στη League Two Σκωτίας τώρα παρατηρούμε πτώση στο “διπλό” της Νταμπάρτον κόντρα στην Στρανράερ. Συγκεκριμένα, σημειώνει κάθοδο από τιμή 2.30 μέχρι το 1.83.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στις αγορές 1Χ2 το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο είναι το Σριούσμπερι – Πορτ Βέιλ για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, έχοντας συγκεντρώσει 71.002€. Από αυτά το 43,59% περίπου έχει κατεύθυνση στο “διπλό”.

Στη Ρουμανία τώρα και την αναμέτρηση Ίπσουιτς – Άρσεναλ U21, όπου μέχρι στιγμής ο τζίρος ανέρχεται στα 28.481€ και το 62,37% έχει “πέσει” στον άσσο. 

Τέλος, στη Βραζιλία και το παιχνίδι Γκρέμιο – Σπορτ Ρεσίφε, όπου ο τζίρος έχει φτάσει τα 21.963€. Το 57,19% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε όλα τα ματς σήμερα με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:06