*Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χιλής.

*Διπλά παιχνίδια, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Κομπρελόα στις 29/09.

*Goal/Goal ήρθαν οι 4/5 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Οι 4/6 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Μαγκαγιάνες ήρθαν “Χ” (1-4-1).

ΜΑΓΚΑΓΙΑΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σαντιάγκο Μόρνινγκ. Προηγήθηκε με τον Βικούνια στο 37’, έμεινε με δέκα παίκτες στο 54’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 66’.

Είναι ομάδα της β’ τη τάξει κατηγορία της Χιλής, στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι παραχώρησε 1-1 με τη Σαντιάγκο Μόρνινγκ εντός έδρας. Προηγήηκε, έμεινε με δέκα παίκτες και ισοφαρίστηκε. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Μαγκαγιάνες, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με την Φερνάντες Βιάλ, μετράει μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων (1-3-2), παραμένει στην κορυφή, είναι πλέον στο +2 απ’ την Κομπρελόα και έχει κάνει ντέρμπι την υπόθεση της απευθείας ανόδου. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 44 γκολ σε 27 παιχνίδια. Στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου απέκλεισε τις Σαν Μπερνάρντο Ουνίδο (6-0), Έβερτον Βίνια (1-1, 1-2) και με δύο νίκες την Ουν. Κονσεπσιόν (0-2, 4-1). Πανίσχυρη στην έδρα της, μετράει απολογισμό 11-2-1, στα εννιά εξ αυτών κράτησε ανέπαφη την εστία της.

ΜΑΓΚΑΓΙΑΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 9/11 τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στη Ρεκολέτα. Πήρε τη νίκη με γκολ του Ρίος στο 62’, οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες (αποβολή στο 50’ για τη Ρεκολέτα και στο 71’ για την Κομπρελόα.

Ομάδα που αγωνίζεται στη β’ τη τάξει κατηγορία της Χιλής είναι και η Κομπρελόα. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Ρεκολέτα, σε παιχνίδι που σκόραρε μετά τη μία ώρα αγώνα και οι δύο ομάδες το ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη και έκτη στην τελευταία οκτάδα αγώνων (6-2-0), βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση, έχει μειώσει στους δύο πόντους την απόσταση απ’ τη σημερινή της αντίπαλο και έχει μετατρέψει σε ντέρμπι την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 18 τέρματα σε 27 αγωνιστικές. Στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου απέκλεισε τις Ντεπόρτες Ικίκε (2-0), Παλεστίνο (0-1, 0-1, 6-7 στα πέναλτι) και Σαντιάγκο Μόρνινγκ (0-0, 1-0).

ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 5/6 τελευταία παιχνίδια.

*Under 2.5 τα 21/22 πρόσφατα παιχνίδια.

Μαγκαγιάνες – Κομπρελόα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ