*Παιχνίδι για την Β’ κατηγορία του Nations League. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου κερδίζει την άνοδο στη League A. Η τελευταία του ομίλου υποβιβάζεται στη League C.

*Στον πρώτο γύρο: Ρουμανία – Φινλανδία 1-0.

*Από πέντε σερί μεταξύ τους Under 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στη Βοσνία. Ο Πιάνιτς το 1-0 με πέναλτι στο 5’, το 1-1 έκανε ο Πούκι στο 10’, το 1-2 έκανε ο Κέλμαν στο 18’. Το 2-2 ήρθε απ’ τον Τζέκο στο 29’, το 3-2 ήρθε απ’ τον Τζέκο στο 58’.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην καλή παρουσία των πρώτων δύο αγωνιστικών του ομίλου, συνέχισε με δύο σερί ήττες. Η τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας κόντρα στη Βοσνία, σε ματς που είχε ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, οι Βόσνιοι αποδείχτηκαν πιο αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί, οι παίκτες του Κανέρβα έχασαν μεγάλες φάσεις για το 3-3. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Ρουμανία, εκεί δέχτηκε ισχυρότατη πίεση στο πρώτο ημίχρονο, είδε τους αντιπάλους της να χάνουν πέναλτι, να προηγούνται και να σημαδεύουν δύο φορές τα δοκάρια του Γιόρονεν.

Νωρίτερα πήρε εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Μαυροβουνίου και έμεινε στο εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Βοσνία. «Αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να γράφει ιστορία, θα το κάνει για ακόμη μια φορά. Δεν πρόκειται να απογοητεύσουμε το κοινό μας. Η ομάδα θα τα καταφέρει», είπε ο κόουτς Κανέρβα. Η Φινλανδία μετρά τέσσερις πόντους και καταλαμβάνει την τρίτη θέση του γκρουπ, στο -4 απ’ την πρώτη Βοσνία και στο -3 απ’ το Μαυροβούνιο, μόλις στο +1 απ’ την ουραγό Ρουμανία. Τελειώνει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Εθνική Φινλανδίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Χραντέτσκι (Λεβερκούζεν), Έρικσον (Νταντί Γιουνάιτεντ), Σινίσαλο (Μπάρτον) – Αμυντικοί: Ούρονεν (Μπρεστ), Λ. Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Άλχο (Βόλος), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Τένχο (Ελσίνκι), Γένσεν (Γκόρνικ), Χόσκονεν (Ελσίνκι), Τόμας (Κουόπιο) – Μέσοι: Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Καμαρά (Ρέιντζερς), Βαλακάρι (Πάφος), Νισκάνεν (Νταντί), Λίνγκμαν (Ελσίνκι), Σοϊσάλο (Ρίγα), Σοΐρι (Ελσίνκι), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Καϊρίνεν (Λίλεστρομ), Άντμαν (Νόρτζελαντ) – Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Πογιάνπαλο (Βενέτσια), Φορς (Μίντλεσμπρο), Κέλμαν (Κρακόβια), Χοστίκα (Ελσίνκι).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στο Μαυροβούνιο. Το 0-1 ο Μουγκόσα στο 42’, το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 56’, το τελικό 0-3 έκανε ξανά ο Μουγκόσα στο 63’.

Απογοητευτική η παρουσία της στα ματς του Ιουνίου, πήρε μόνο μια νίκη, στο εντός έδρας ματς με τη Φινλανδία, υπέστη ήττες σ’ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς ξεφτιλίστηκε εντός έδρας απ’ το Μαυροβούνιο, έχασε 0-3 και δεν κατάλαβε καν τι συνέβη, όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν σε… άλλο γήπεδο. Δέχτηκε τρία γκολ μέχρι το 63’, από εκεί και έπειτα το ματς απέκτησε τυπικό χαρακτήρα, η Ρουμανία προκαλούσε τη θλίψη.

Είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Φινλανδίας και οι δύο ήττες από Βοσνία (1-0 εκτός) και Μαυροβούνιο (2-0 εκτός), προφανώς είναι ουραγός του ομίλου και ο μοναδικός στόχος της είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό. «Ήταν πολύ μεγάλη η απογοήτευση των αγώνων του Ιουνίου. Ωστόσο, οι προσδοκίες παραμένουν υψηλές. Δεν έχουμε παίξει ακόμη στο επίπεδο που μπορούμε. Είχαμε και ατυχίες. Θέλουμε να δοκιμάσουμε μια διαφορετική προσέγγιση, θέλουμε μια νέα εθνική ομάδα», είπε ο κόουτς Ιορντανέσκου.

Πάρα πολλές οι αλλαγές στις κλήσεις, έμειναν εκτός κάποιες «παλιοσειρές» όπως οι Μαξίμ, Μιτρίτσα και Ιβάν, εντύπωση προκάλεσε ο αποκλεισμός του γκολκίπερ Νίτσα, για τον οποίο όμως ο Ιορντανέσκου εξήγησε ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του με τη Σπάρτα Πράγας, κανένας απ’ τους τρεις γκολκίπερ που κλήθηκαν δεν έχει συμμετοχή με το εθνόσημο! Εξαιρετικά αμφίβολοι οι μέσοι Σορέσκου και Στάντσιου.

Εθνική Ρουμανίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ράντου (Κρεμονέζε), Ταρνοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μόλντοβαν (Ραπίντ Βουκουρεστίου) – Αμυντικοί: Κίρικες (Κρεμονέζε), Μπάνκου (Κραϊόβα), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Πίζα), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Ράτσιου (Ουέσκα), Νεντελτσεάρου (Παλέρμο) – Μέσοι: Στάντσιου (Γουχάν), Ρ. Μάριν (Έμπολι), Τσικαλντάου (Ιτιχάντ Κάλμπα), Μαν (Πάρμα), Μπαλούτα (Φαρούλ), Σορέσκου (Ράκοφ), Μ. Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Πάουν (Σέπσι), Κόμαν (Στεάουα Βουκουρεστίου), Κορντέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μπολόκα (Φροζινόνε) – Επιθετικοί: Πούσκας (Τζένοα), Άλιμπεκ (Φαρούλ), Τανάσε (Αλ Τζαζίρα), Ντράγκους (Σταντάρ Λιέγης).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

Φινλανδία – Ρουμανία στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ