11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΠΡΕΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπέρνλι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Νόργουντ-Μπέλις στο 10’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Στόρεϊ στο 15’.

Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας παρά το γεγονός ότι δέχθηκε έντονη πίεση και δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην πιο δυνατή Μπέρνλι. Έμεινε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να βρει άμεσα απάντηση, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος με ισόπαλο σκορ. Στην επανάληψη κατάφερε να κρατήσει σε χαμηλό ρυθμό τους φιλοξενούμενους, διατηρώντας παράλληλα και μια σταθερή αμυντική λειτουργία, την οποία δεν μπόρεσαν να διαπεράσουν προκειμένου να φτάσουν στην εστία της. Παράλληλα απείλησε έστω και λίγο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ψυχολογία κατάφερε να πάρει εκτός από το βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα έχει μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση. Αρκετά μέτρια η εικόνα της το τελευταίο διάστημα, δέχθηκε παράλληλα τα πρώτα της γκολ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ενώ παραμένει δυσκοίλια στο επιθετικό της κομμάτι, μην έχοντας καταφέρει ακόμα να σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ σε κάποια από τις αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Αμυντικά είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, παρ’ όλο που πλέον δεν έχει κρατήσει το μηδέν, έχοντας μάλιστα μία από τις πιο σκληρές έδρες, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγωνιστικές. Το αρνητικό πάνω σε αυτό το στατιστικό είναι ότι έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις μία φορά, δείχνοντας πως έχει προβλήματα στο τελείωμα των ευκαιριών της.

Πρέστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σουόνσι με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κάντρα στο 90+1’.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ανοιχτό ματς με αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, υπήρξε καλή αμυντική λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ που τη διατήρησε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ασταμάτητο τρένο φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή, καθώς δεν φαίνεται να πτοείται από καμία έδρα μετά την ήττα της πρεμιέρας κόντρα στη Γουότφορντ (1-0). Έχει βρει τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι της, παίζει με αυτοπεποίθηση και με ψυχολογία στα ύψη, έχοντας μια τρομερά αποτελεσματική άμυνα, ενώ η επιθετική της γραμμή πετάει «φωτιές» απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Βρίσκεται φυσικά στην 1η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη Νόργουιτς και θέλει φυσικά σήμερα να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σερί της. Δεν αναμένεται παρ’ όλα αυτά να έχει τόσο εύκολο έργο, καθώς η Πρέστον διαθέτει μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά, ενώ έχει δεχθεί συνολικά δύο τέρματα. Απτόητη από το πλήθος των απουσιών της, έχει βρει τις λύσεις που χρειαζόταν, με την αναβολή των αναμετρήσεων του Σαββάτου να αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού οι παίκτες της είχαν το χρόνο να ξεκουραστούν.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ