*9η αγωνιστική

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μάνσφιλντ κέρδισε 1-3 εκτός έδρας την Ντονκάστερ, ανοίγοντας το σκορ με τον Ο’ Κλαρκ (15’) και παρόλο που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από τον Τόμλιν, κατάφερε να πάρει τη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Μάρις (56’), Ακινς (71’ πεν.).

Η Μάνσφιλντ πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ντονκάστερ, με 1-3, έστω και αν δεν άξιζε τέτοιου εύρους αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, τέταρτη στους πέντε τελευταίους αγώνες, ενώ φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή στο γήπεδό της από νωρίς, με 3/3 νίκες εκεί στο πρωτάθλημα, 4/5 συνολικά στον θεσμό, έχοντας χάσει μόνο από αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας στο Λιγκ Καπ.

Είναι στην έβδομη και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την ομάδα πίσω της, ενώ είναι και σε απόσταση βολής, στο -3 για την ακρίβεια, από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία μέσου Λο, χτύπησε και ο επιθετικός Οατς που θα λείψει για καιρό, όπως και ο αμυντικός Περτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γουάλας, Μπόατενγκ που έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί over 2,5 μαζί με G/G

*Εχει 4/5 G/G μαζί με over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΛΑΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Καρλάιλ έφερε 3-3 εντός έδρας με την Ροτσντέιλ, σε έναν αγώνα που κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Κουίγκλεϊ στο 22’, αλλά ισοφάρισε με τον Μέλις στο 36’, ενώ δέχθηκε δύο ακόμη γκολ μέσα σε δύο λεπτά από τους Ρόντνεϊ (51’), Κουίγκλι (52’), αλλά αντέδρασε γρήγορα και μείωσε με τον Ντένις στο 58’, πριν ισοφαρίσει με τον Χάντινγκτον στο 78ο λεπτό.

Η Καρλάιλ δεν μπόρεσε να υποτάξει εντός έδρας την ουραγό Ρότσντεϊλ, αν και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μάλλον πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη που δεν έχασε κιόλας, φέρνοντας 3-3 και ενώ είχε βρεθεί να χάνει με 0-1 και 1-3! Μακριά από την έδρα της έχει δύο σερί ήττες, δεν έχει νίκη σε τρεις αγώνες, αν και έχει και έναν αγώνα λιγότερο, απέναντι στην Γκρίμσμπι, ο οποίος αναβλήθηκε.

Και με αυτό υπόψιν, είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής, στο -3 συγκεκριμένα, από την σημερινή της αντίπαλο.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ντίκενσον (ΜΕ), Σο – Σίλβα (ΕΠ), Τσάρτερς (ΜΕ), Σίνιορ (ΑΜ), Ντίξον (ΜΕ), Φίνεϊ (ΑΜ), χτύπησε και ο μέσος Ντέβιτ που θα λείψει επίσης. ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπάρκλεϊ (ΑΜ), Εντμονσον (ΕΠ) που έχουν κάποιες ενοχλήσεις, με τον τελευταίο να ξεκινάει το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά να γίνεται γρήγορα αναγκαστική αλλαγή!

Καρλάιλ Στατιστικά

*Εχει 6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της, 3/3 εκτός έδρας

*Εχει δύο σερί over 2,5, 4/8 στη σεζόν, 2/3 εκτός έδρας

Μάνσφιλντ – Καρλάιλ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ