Προγνωστικά Στοιχήματος eSports: ESL Pro League (07/09)

Vasilis-Ortega_Betarades
Βασίλης Ortega
Ανανεώθηκε:
esports 2021

Καλημέρα Βetarades με ESL Pro League και το Group B να ξεκινάει σήμερα με 3 αγώνες καθημερινά μέχρι και την Κυριακή. Faze – G2 eSports είναι τα μεγάλα ονόματα και τα φαβορί για πρόκριση, απομένει μια θέση μετά για έναν από τους BIG – Outsiders και Mibr, οι Πορτογάλοι FTW θα είναι ο σάκος του μποξ των υπολοίπων. Πρεμιέρα στις 13:30 με το Faze vs FTW, αναμέτρηση μηδαμινού ενδιαφέροντος κάτι που μαρτυρούν και οι αποδόσεις στο 1,10-7,50 που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Πάμε να δούμε τα σημερινά picks και υπενθυμίζω πάντα MONA – ΙΣΟΠΟΣΑ ειδικά για την κατηγορία των eSports.

Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE  και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subscribe ΕΔΩ.

Outsiders vs BIG (17:00)

ESL Pro League είναι η σημαντικότερη διοργάνωση του παιχνιδιού, επομένως για όλες τις ομάδες αποτελεί τον μέγιστο στόχο. Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό συνεχίζουμε με την ποιο αμφίρροπή αναμέτρηση της ημέρας αν όχι ολόκληρου του ομίλου μιας και Outsiders – BIG ξέρουν πως υπάρχει χώρος μόνο για τον έναν. Να τονίσω εδώ πως σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο ρόλο παίζει το μεταξύ τους ασχέτων γύρων – χαρτών, επομένως εύκολα γίνεται αντιληπτό πως το σημερινό αποτέλεσμα θα τους ακολουθήσει μέχρι τέλους. Ισοδύναμες ομάδες αλλά με μια μεγάλη διαφορά για φέτος, οι BIG έχουν διακριθεί στις υπόλοιπες διοργανώσεις ενώ οι Ρώσοι έχουν αποκλειστεί από παντού. Είναι με την πλάτη στον τοίχο ενώ το roster τους είναι ικανό και περιμένω κάποια στιγμή να διακριθούν, με το ξεκίνημα να είναι σήμερα.

Εκτίμηση :

  • Outsiders νίκη με απόδοση 2,12 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

G2 eSports vs MIBR (20:30)

ESL Pro League Group B και αναμέτρηση που ξέρουμε τον νικητή αλλά δεν ξέρουμε την εξέλιξη, το 1,15 – 4,50 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πειραματισμούς αλλά είναι εν τέλη έτσι η κατάσταση? Οι Βραζιλιάνοι είναι οι βασιλιάδες της δεύτερης κατηγορίας, τρέχουν 4/4 νίκες ενώ κερδίζουν οποιονδήποτε του ίδιου βεληνεκούς. Οι G2 eSports είναι ομάδα παγκοσμίως γνωστή και με 20πλάσιο budget, θέλουν χρόνο με τον Hooxi – Jks στο roster ακόμα και έτσι όμως δεσπόζουν 20 θέσεις υψηλότερα στο world ranking από το σημερινό τους αντίπαλο. Περιμένω από τους MIBR να έχουν δουλέψει πάνω στο αδύναμο map pool των Γάλλων και στο τέλος να κερδίζουν τον χάρτη επιλογής τους, εως εκεί όμως.

Εκτίμηση :

  • MIBR +1.5 χάρτες με απόδοση 2,02 στην Stoiximan.
Τα Esports παίζουν στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ