6η Αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Η Ζιλ Βισέντε κέρδισε και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στη Μαδέιρα

ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Σάντα Κλάρα. Ο Σάντας άνοιξε το σκορ για τη Μαρίτιμο στο 36’ και στο 42’ ο Ταγκού έχασε πέναλτι για το 0-2. Με πέναλτι ισοφάρισε ο Αλάνο (52’) για την Σάντα Κλάρα και δευτερόλεπτα αργότερα αποβλήθηκε ο Βιντιγκάλ της Μαρίτιμο. Στο 60’ ο Μπάμπι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το προδιαγεγραμμένο διαζύγιο με τον κόουτς Σεάμπρα επιβεβαιώθηκε μετά τη νέα ήττα της Μαρίτιμο, την Κυριακή στο ντέρμπι Αρχιπελάγους. Δεν έφτανε η αρκετά βελτιωμένη εμφάνιση για να σώσει τη θέση του, αφού η ομάδα έμεινε ξανά δίχως πόντο.

Διάδοχος ο 50χρονος Ζοάο Ενρίκες, ο οποίος έχει εμπειρία από τα νησιά, αφού από το 2018 ως το 2020 ήταν στον πάγκο της Σάντα Κλάρα, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν πέρσι, ως το Νοέμβριο με τη Μορεϊρένσε που στην συνέχεια υποβιβάστηκε.

“Είμαι ενήμερος για την πραγματικότητα, θα προσπαθήσουμε να “φωτίσουμε” το βραχυπρόθεσμο μέλλον με σκληρή δουλειά γι αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Το μοναδικό πράγμα που με τρομάζει είναι οι μηδέν βαθμοί. Δεν είναι δραματική η κατάσταση, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας” δήλωσε ο κόουτς Ενρίκες.

Αναλαμβάνει μία ομάδα που έβγαλε μερική αντίδραση στο τελευταίο παιχνίδι, το οποίο δεν άξιζε να χάσει. Ήταν πολύ καλύτερη όσο παιζόταν 11 εναντίον 11, είχε καλές στιγμές να σκοράρει και δεύτερο γκολ, είχε και χαμένο πέναλτι για να “αγκαλιάσει” το διπλό, πριν την ανατροπή, η οποία οφείλεται εν πολλοίς και στην αυστηρή αποβολή της.

Τιμωρημένος ο εξτρέμ Βιντιγκάλ, παραμένει εκτός ο τραυματίας αρχηγός Ζούνιορ (στόπερ). Τραυματίες επίσης οι Μ. Κόστα (στόπερ), Μπελτράμε (χαφ), Τρμαλ (κίπερ), Μορένο (φορ) και Σόουζα (μέσος).

ΜΑΡΙΤΙΜΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 φετινά παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Πόρτο. Ο Ταρέμι άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό κι ο Γκαλένο έκανε το 0-2 στο 44’.

Δεν είχε μεγάλες τύχες στο ντερμπάκι του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στην πρωταθλήτρια που προερχόταν από μεγάλο στραπάτσο. Ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν πήρε κάτι και έμεινε δίχως νίκη για 6ο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί πολύ νωρίς, με τετ α τετ μετά από κλέψιμο ψηλά, αλλά στην συνέχεια η Πόρτο επέβαλε το ρυθμό της και “κλείδωσε” τη νίκη με δύο γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, μετά από δύο οριακά ακυρωθέντα. Το πήγε συντηρητικά στο δεύτερο μέρος η Πόρτο, έχοντας το μυαλό και στο Champions League, είχε δύο καλές στιγμές η Ζιλ Βισέντε να ξαναμπεί στο ματς.

“Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος περνάει μία δύσκολη περίοδο και στόχος μα είναι να την επιμηκύνουμε. Γνωρίζουμε όμως ότι μας περιμένει πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι οι παίκτες πλέον ξέρουν να αποδίδουν καλύτερα στους ρόλους που έχουν στο γήπεδο.” δήλωσε ενόψει Μαρίτιμο ο κόουτς Βιέιρα και παραδέχθηκε ότι η ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων βοηθά στο χτίσιμο της ομάδας.

Σταθερές από το ξεκίνημα της σεζόν οι απουσίες των τραυματιών Κρίτσιουκ (κίπερ), Μπάρος (αρ. μπακ) και Μουρίλο (φορ). Επιστρέφει ο δεξιός μπακ Καράσα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με την Πόρτο.

ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της!

Μαρίτιμο – Ζιλ Βισέντε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ