*8η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) του Μαγδεμβούργου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με γκολ του στο 79′ ο Πιέρινγκερ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα από το 40′ (Λόρενς).

Η Πάντερμπορν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 40′ στην αναμέτρηση με το Μαγδεμβούργο. Πάτησε τέρμα το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε μόνο σε αυτό 21 ευκαιρίες εκ των οποίων οι πέντε μεγάλες, ενώ είχε κι ένα δοκάρι, επικρατώντας τελικά με το φτωχό 1-0.

Παραμένει αήττητη σε πέντε αγωνιστικές (4-1-0), στις 12 αναμετρήσεις που έδωσε με αντίπαλο τη Ρέγκενσμπουργκ έχει απολογισμό 5-2-5. “Θα πρέπει να κρατήσουμε τη δική μας αγωνιστική φιλοσοφία”, υπογράμμισε ο προπονητής Κβάσνιοκ.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 9/12 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με τη Χόλσταϊν Κίελ.

Στοπ στο αρνητικό σερί τριών ηττών έβαλε την προηγούμενη βδομάδα η Ρέγκενσμπουργκ. Μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χόλσταϊν Κίελ εντός έδρας, μη καταφέρνοντας να σκοράρει για πέμπτη σερί αγωνιστική (σ.σ. δέχτηκε έντεκα γκολ). Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο με 58% κατοχή μπάλας και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η Ρέγκενσμπουργκ συγκέντρωσε επτά βαθμούς και δέχτηκε μόλις ένα γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις με την Πάντερμπορν. “Γνωρίζουμε καλά πως η αντίπαλός μας έχει αδυναμίες, αν χτυπήσουμε σε αυτές μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα”, είπε ο προπονητής Σελιμπέγκοβιτς.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ