*5η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι τέσσερις πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*2-3 γκολ ήρθαν οι 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

*Πέντε διαδοχικές νίκες μετράει η Μονπελιέ κόντρα στην Αζαξιό σε επίπεδο πρωταθλήματος (Ligue 1, Ligue 2).

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 7-0 επί της Μπρεστ. Προηγήθηκε με τον Μαουασά στο 6’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γουαχί στο 10’, έκανε το 0-3 με τον Καζρί στο 11’, πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τους Κοζά (25’) και Γουαχί (31’). Η Μπρεστ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες απ’ το 50’ και ο Ζερμέν με δύο προσωπικά γκολ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 0-7 (64’, 84’).

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες, ήταν διαστημική την περασμένη Κυριακή, συντρίβοντας με 7-0 τη Μπρεστ. Μπήκε φουριόζα, έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, ήταν σούπερ αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και πήγε με το 0-5 (!) στην ανάπαυλα. Διαδικαστικού χαρακτήρα το δεύτερο 45λεπτο, απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν άφησε το πόδι απ’ το… γκάζι και έφτασε στο εντυπωσιακό 0-7. Από δύο γκολ οι φορ Γουαχί, Ζερμέν, ο δεύτερος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

“Είδα ένα καλό παιχνίδι απ’ τους παίκτες μου. Τους δίνω συγχαρητήρια. Έπαιξαν με εξυπνάδα, είχαν νεύρο και αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε ηρεμία, πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι”, είπε ο κόουτς Νταλ’ Ογκλιό. Επιστροφή στις νίκες για τη Μονπελιέ, είχαν προηγηθεί δύο ήττες απ’ τις Παρί Σεν Ζερμέν (5-2) και Οσέρ (1-2), κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της και συνεχίζει να πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα παιχνίδια της, μετρώντας ισάριθμα Over 2.5 σε τέσσερις αγωνιστικές.

Μπήκε στο χειρουργείο ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μπερτό, θα λείψει αρκετούς μήνες, η διοίκηση ψάχνει στην αγορά τον αντικαταστάτη του (στα υπόψιν ο Ζιντάν που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Ράγιο Βαγιεκάνο). Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο βασικός χαφ Σαβανιέ, παραμένουν εκτός ο επιθετικός Μαβιντιντί και ο μπακ Πέδρο Μέντες, νέες απουσίες ο στόπερ Ζουλιέν και ο επιθετικός Καζρί. Επιστρέφει ο στόπερ Μ. Σακό, εξέτισε και ο αναπληρωματικός χαφ Φαγιάντ.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G & Over 2.5 τα 5/6 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΖΑΞΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Λιλ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 17’, δέχθηκε το 0-2 στο 43’, με την αντίπαλο να “γράφει” το 0-3 στο 67’. Η Αζαξιό μείωσε σε 1-3 με τον Μπαγιαλά στο 84’ και η Λιλ έχασε πέναλτι στο 90′ για το 1-4.

Συνεχίζει να βγάζει απαιτητικό πρόγραμμα, γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά με 3-1 απ’ τη Λιλ στο “Φρανσουά Κοτί”. Έπαιξε με φιλότιμο, προσπάθησε να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου, αλλά η διαφορά επιπέδου και ποιότητας ήταν εμφανής και η Λιλ πήγε με το υπέρ της 0-2 στην ανάπαυλα. Μπήκε με επιθετική διάθεση στο δεύτερο μέρος, έφτιαξε ευκαιρίες (απ’ τις εννιά τελικές μόνο η μία ήταν στον στόχο), το 0-3 έβαλε τέλος στο ματς, στο φινάλε απλά μείωσε το σκορ.

“Είμαστε απογοητευμένοι με την ήττα, αλλά βλέπω θετικά πράγματα από την ομάδα μου. Δεν τα παράτησαν με το σκορ στο 0-2. Μαθαίνουμε απ’ τις ήττες και αυτή είναι ένα καλό μάθημα για να συνεχίσουμε να προοδεύουμε”, είπε ο κόουτς Πανταλονί.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Αζαξιό, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-1 απ’ τη Ρεν, μαζί με ακόμη τέσσερις ομάδες αγνοεί τη χαρά της νίκης, “τρέχει” ρεκόρ 0-1-3 και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Έχει το ελαφρυντικό ότι βγάζει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, έπαιξε με ομάδες που έχουν υψηλότερους στόχους απ’ αυτή και που αναμένεται να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Πήρε δανεικό απ’ τη Λυών τον αριστερό μπακ Γ. Κονέ. Τιμωρημένος ο φορ Ελ Ιντρίσι. Πρώτη φορά στην αποστολή ο νεοφερμένος φορ Τουζγκάρ.

ΑΖΑΞΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια.

Μονπελιέ – Αζαξιό στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ