*6η  αγωνιστική

ΣΑΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Γκρίμσμπι, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες και ήταν αρκετά ισορροπημένο.

Η Σάτον αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Γκρίμσμπι, σε έναν αγώνα που δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικός και δεν είχε πολλές φάσεις, καταφέρνοντας τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Αλλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν σκόραρε, αν και στο γήπεδό της είναι αήττητη στο πρωτάθλημα.

Είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 15η θέση του, έχοντας μόνο μία νίκη ως τώρα στην κατηγορία, η οποία τουλάχιστον έχει έρθει στο γήπεδό της.

O αμυντικός Γκούντλαϊφ που χτύπησε στην πρεμιέρα θα μείνει καιρό εκτός, πιο πρόσφατα χτύπησε ο επιθετικός Μπούγκιελ που αναμένεται να απουσιάσει και σήμερα.

Σάτον Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί N/G

*Εχει 5/6 under 2,5 στη σεζόν

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μάνσφιλντ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Στόκπορτ, σε ένα παιχνίδι που όλα τα γκολ μπήκαν μέσα σε τρία λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, πετυχαίνοντας ανατροπή! Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Σάρτσεβιτς στο 53’, αλλά ισοφάρισε με τον Σουάν στο 55’, ενώ ο Ο’ Κλαρκ στο 56’ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Η Μάνσφιλντ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Στόκπορτ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό! Και αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αλλά αμφότερες έχουν επιτευχθεί στην έδρα της. Μακριά από αυτήν όχι απλά έχει 2/2 ήττες, δεν έχει σκοράρει καν!

Είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ούσα στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεν είναι και πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις, βρίσκεται μόλις στο -4 από την κορυφή.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία μέσου Λο, χτύπησε και ο επιθετικός Οατς που θα λείψει για καιρό, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που είχαν ενοχλήσεις έχουν επιστρέψει.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5

*Εχει δύο συνεχόμενα G/G

Σάτον – Μάνσφιλντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ