5η αγωνιστική

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι 3 από τις 4 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο το Μόναχο 1860 στην 3.Liga.

*Χωρίς χρήση VAR.

ΜΟΝΑΧΟ 1860 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Βερλ, την περασμένη αγωνιστική. Μετά από ένα ισορροπημένο 1ο ημίχρονο, ήταν καλύτερη των γηπεδούχων στο β’ μέρος, δημιούργησε τις ευκαιρίες της και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι οδεύει προς την ισοπαλία, κατάφερε να “κλέψει” τη νίκη στο 90+1′, με γκολ του Σκεντέροβιτς.

Μετράει 4 νίκες στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο +2 από τις Ίνγκολσταντ και Σααρμπρίκεν. Η ομάδα του κόουτς Κέλερ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα όχι μόνο για απευθείας άνοδο, αλλά και για τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Τραυματίες οι Βιχτ, Μπελκαχία, Μπερ και Στάινχαρτ.

Μόναχο 1860 Στατιστικά

*4 συνεχόμενα n/g.

*Over3.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΧΑΛΕΣΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Όλντενμπουργκ, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετή ένταση και πολλές μονομαχίες, ήταν εκείνη που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις ευκαιρίες της, ανοίγοντας το σκορ στο 68′. Εκμεταλλεύτηκε το “μούδιασμα” των φιλοξενούμενων και διπλασίασε τα τέρματα της μέσα σε ένα τρίλεπτο (2-0 στο 71′). Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια, με το 2-0 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Έβγαλε αντίδραση η Χάλεσερ, παίρνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Μπορεί το 2-0 να δείχνει πως συμμαζεύτηκε αμυντικά, αλλά ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα δεχόταν πολύ μεγάλη πίεση από τους φιλοξενούμενους και στάθηκε τυχερή που δε δέχθηκε κάποιο τέρμα.

Τραυματίας παραμένει ο Λίντενχαν. Τιμωρημένοι οι Νίτφελντ και Κούτσερ.

Χάλεσερ Στατιστικά

*3 συνεχόμενα n/g+under2.5 γκολ.

*Έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ στα 3/4 επίσημα παιχνίδια της.

ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΧΑΛΕΣΕΡ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ