*3η αγωνιστική

*Γειτονικό ντέρμπι της περιοχής της Βραβάνδης.

*Οι περσινές συναντήσεις των δύο ομάδων συνοδεύτηκαν από Goal/Goal & Over 2.5.

ΧΕΛΜΟΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-1 από την Γιονγκ Αλκμάαρ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’, ισοφάρισε με τον Κάαρς στο 32’, δέχθηκε το 1-2 στο 62’, με την αντίπαλο να πετυχαίνει το 1-3 στο 90’.

Προδόθηκε από την άμυνά της την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 απ’ την Γιονγκ Αλκμάαρ εντός έδρας. Από νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε και έφερε το ματς στην ισορροπία, πηγαίνοντας με το 1-1 στην ανάπαυλα. Ανώτερη σε όλο το δεύτερο μέρος, από το πουθενά βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και άξιζε να ισοφαρίσει εκ νέου, στο φινάλε βγήκε όλη μπροστά και στην κόντρα η αντίπαλος τελείωσε το ματς. Άδικη ήττα για την Χέλμοντ, άξιζε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό.

Δεύτερη διαδοχική ήττα στη νέα σεζόν για την ομάδα του Σβίνεν, δεν έχει ξεκινήσει έτσι όπως θα ήθελε τη σεζόν και ευελπιστεί στη συνέχεια να βελτιώσει την εικόνα της, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Τρίτη αγωνιστική τιμωρημένος ο στόπερ Μπέουχελσνταϊκ.

ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 5/8 τελευταία παιχνίδια.

*Under 2.5 τα 7/9 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Βίλεμ. Προηγήθηκε με τον Ροτιέρ στο 23’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 76’, πήρε τη νίκη με γκολ του Κέστενς στο 90’+5’.

Αναδείχθηκε νικήτρια στο γειτονικό ντέρμπι την περασμένη αγωνιστική, κάμπτοντας με 2-1 την αντίσταση της Βίλεμ. Πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε και ευτύχησε να πάει με το προβάδισμα στ’ αποδυτήρια. Δέχθηκε πίεση στο δεύτερο 45λεπτο, δεν απέφυγε την ισοφάριση, αλλά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στις καθυστερήσεις έριξε στο… καναβάτσο την αντίπαλο. Την κολακεύει το τελικό σκορ, είχε λιγότερες τελικές (10-19), λιγότερα κόρνερ (4-10) και λιγότερη κατοχή απ’ τη Βίλεμ (32-68).

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη ΦΚ Αϊντχόφεν, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-1 κόντρα στη Ντεν Μπος, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και με δύο νίκες φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Έχει υψηλούς στόχους και τη φετινή χρονιά, όπου θέλει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και να μπει στις θέσεις των πλέι οφ.

ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 9/12 πρόσφατα παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 9/12 τελευταία ματς.

Χέλμοντ – ΦΚ Αϊντχόφεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ