*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Οπεράριο – Κρισιούμα 2-0

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κρισιούμα έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Νοβοριζοντίνο, σε έναν αγώνα που βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ρονάλντο στο 10’ και αφού γλίτωσε από το δοκάρι της σε μία περίπτωση, ισοφάρισε στο 45’ με τον Ιγκόρ. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε γρήγορα πάλι δύο τέρματα, από τους Ρονάλντο (51’), Ντόουγκλας Μπάτζιο (58’), χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει.

Η Κρισιούμα ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Νοβοριζοντίνο, χωρίς να είναι καθόλου καλή. Και έχασε ξανά έπειτα από εννιά αγώνες, αν και στο εθνικό πρωτάθλημα δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγώνες, με αυτή την ήττα να είναι η πρώτη της μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Και στο γήπεδό της δεν χάνει εδώ και έξι παιχνίδια, αν και μόνο τα τρία ήταν στο εθνικό πρωτάθλημα.

Βρίσκεται, έστω και οριακά, στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 11η θέση του, απέχοντας πλέον πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία είναι στο +7, απ’ ότι στην πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, ούσα στο -12 από αυτές. Ταυτόχρονα έχει φτάσει στα ημιτελικά των πλέι οφς στο πολιτειακό της πρωτάθλημα, διεκδικώντας την άνοδο, αφού παίζει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της πολιτείας της!

Ο μέσος Λέο Γκονσάλβες χτύπησε σοβαρά και δύσκολα θα παίξει φέτος, ενώ εδώ και αρκετό καιρό λείπει και ο επίσης τραυματίας επιθετικός Τιάγκο Μάρκες, τραυματίστηκε και θα λείψει για λίγο διάστημα και ο επιθετικός Ραφαέλ Μπίλου, ενώ χτύπησε και ο δεξιός μπακ Κλαουντίνιο. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Γκουστάβο (ΤΕ), Λοχάν (ΕΠ).

Κρισιούμα Στατιστικά

*Εχει 4/5 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 25/37 under 2,5 φέτος, 12/17 εντός, 9/12 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΟΠΕΡΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Οπεράριο έφερε 1-1 εντός έδρας με την Σαμπάιο Κορέα, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν, και φάνηκε να πλησιάζει τη νίκη, ανοίγοντας το σκορ με τον Πάουλο Σέρτζιο στο 80’. Αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με έναν απίστευτο τρόπο, από τον Γκάμπριελ Ποβέντα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η Οπεράριο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Σαμπάιο Κορέα, δεχόμενη μία απίστευτη ισοφάριση από το πουθενά στις καθυστερήσεις, με τον αμυντικό της να διώχνει μία βαθιά μπαλιά την ώρα που έβγαινε και ο γκολκίπερ της, με τη μπάλα να χτυπάει στον αντίπαλο επιθετικό και να «κρεμάει» τον τερματοφύλακα της! Μακριά από την έδρα της έχει πέντε σερί ήττες και δεν κερδίζει εδώ και έξι αγώνες.

Βρέθηκε πάλι στην τελευταία θέση παραμονής, στην 16η του βαθμολογικού πίνακα και είναι ξανά σε απόσταση βολής, στο +2 για την ακρίβεια,  από την ζώνη υποβιβασμού.

Παραμένουν εκτός οι Ραφαέλ Μπονφίμ (ΑΜ), Ρφαέλ Ολερ (ΕΠ), Αλεμάο (ΑΜ), Τιάγκο Μπράγκα (ΤΕ), χτύπησε και ο αμυντικός Γουίλιαν Μασάντο, αλλά και ο μέσος Ρικαρντίνιο, επιστρέφει από τιμωρία ο  αμυντικός Τάλες.

Οπεράριο Στατιστικά

*Εχει δύο συνεχόμενα G/G

* Εχει 27/40 αγώνες με 2-3 γκολ το 2022, 9/12 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Κρισιούμα – Οπεράριο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ