*4η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους

ΚΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κρου έχασε 3-0 εκτός έδρας από την Σάλφορντ, σε έναν αγώνα που ήταν σχεδόν ακίνδυνη, με την αντίπαλο της πολύ καλύτερη, αλλά πληρώνοντας και την αποβολή παίκτη της σχετικά νωρίς στον αγώνα, στο 31’. Βέβαια έχανε ήδη με τέρμα του ΜακΑλενι στο 17’, δεχόμενη δύο ακόμη γκολ από τον Τόμας – Ασάντε μέσα σε τρία λεπτά, στο 50’ και στο 53’.

Η Κρου έχασε και από την Σάλφορντ με το «βαρύ» 3-0 εκτός έδρας, αν και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αποβολή παίκτη της σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση. Αλλά αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ήττα, μετά από εκείνη στο Λιγκ Καπ, που ήρθε από ομάδα ίδιας κατηγορίας πάλι εκτός έδρας, έχοντας δεχθεί εφτά γκολ σε αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει σκοράρει κανένα!

Όλα αυτά μετά τις 2/2 νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όταν και είχε σκοράρει πέντε τέρματα και δέχθηκε μόνο ένα, κερδίζοντας και το μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει στο γήπεδό της μέχρι στιγμής.

Αυτό ακριβώς προβληματίζει τον τεχνικό της, Αλεξ Μόρις, ο οποίος είπε πώς η ομάδα του κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι εντός, το πρώτο εκτός, αλλά μένει να φανεί πώς μπορεί να αντιδράσει σε ήττα και να κερδίσει μετά από τέτοια. Όμως θεωρεί πώς τα σημάδια δείχνουν πώς έχουν τον χαρακτήρα οι παίκτες του να τα καταφέρουν.

Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Λονγκ (ΕΠ), Αντεμπίσι (ΑΜ), ενώ χτύπησε και ο μέσος Κόλκετ που θα λείψει επίσης και τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Σαμπού.

Κρου Στατιστικά

*Εχει 4/4 over 2,5 στη σεζόν

*Εχει τρία σερί N/G στη σεζόν

*Εχει 3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στη σεζόν

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Μπάροου, χάρη σε γκολ του Φανταχάνσι στο 79ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα, με την αντίπαλο της πιο επικίνδυνη στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δέχθηκε ένα τέρμα στη συνέχεια, το οποίο ακυρώθηκε τελικά.

Η Σάτον κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Μπάροου, πετυχαίνοντας επιτέλους την πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, μία εκ των οποίων ήταν για το Λιγκ Καπ.

Και μακριά από την έδρα της έχει 2/2 ήττες μέχρι στιγμής, η μία εκ των οποίων είναι για το πρωτάθλημα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πώς κέρδισε τον μοναδικό αγώνα στον οποίο κράτησε το μηδέν στην άμυνα, κάτι λογικό, έχοντας σκοράρει και στους τρεις αγώνες της στο πρωτάθλημα.

O αμυντικός Γκούντλαϊφ που χτύπησε στην πρεμιέρα θα μείνει καιρό εκτός, πιο πρόσφατα χτύπησαν ο αμυντικός Ρόου και ο μέσος Ράνταλ, αν και για τον τελευταίο υπάρχουν κάποιες ελπίδες συμμετοχής, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκαν ο επιθετικός Μπουγκιέλ και ο γκολκίπερ της Ρόουζ, που μάλλον θα λείψουν επίσης απόψε.

Σάτον Στατιστικά

*Εχει δύο σερί N/G

*Εχει 3/4 under 2,5 στη σεζόν

Κρου – Σάτον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ