1η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Λούγο δεν έχει υποστεί ήττα από την Αλμπαθέτε στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΛΟΥΓΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εναντίον της Ράσινγκ Φερόλ, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Στο πρώτο μέρος η Λούγο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο μηδέν. Στο 62’ ο Κάστρο χρεώθηκε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λούγο είχε μέτρια πορεία κατά την περσινή σεζόν, ικανοποίησε με το γεγονός ότι κέρδισε την παραμονή της στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Ήταν ήδη γνωστό ότι με τη λήξη της περιόδου θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ο Ρουμπέν Αλμπές. Ο αντικαταστάτης του είναι ο Ερνάν Πέρεθ, με τον 40χρονο Ισπανό προπονητή να έρχεται από την U19 της Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά είναι η σημαντικότερη δουλειά του έως τώρα.

Προχώρησε σε  αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, καθώς αποχώρησαν οι Κανέγια, Πολ Γκαρθία, Καμπαμπαδάλ, Καρίγιο, Γκονθάλεθ, Σεοάνε, Ντιέγο Αλέντε. Από τις καλές προσθήκες ο Τζόρδι Καλαβέρα της Τζιρόνα. “Είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα θετικά μας στοιχεία”, δήλωσε ο κόουτς Ερνάν Πέρεθ. Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα απουσιών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  

Λούγο Στατιστικά

*5/6 φιλικά παιχνίδια έληξαν με No Goal

*4/6 αναμετρήσεις είχαν under 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Σοκουέγιαμος στο πλαίσιο φιλικού αγώνα. Το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι πέτυχε ο Ντουμπασέν στο 42’. Παρά τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, το σκορ δεν άλλαξε. 

Η Αλμπαθέτε επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και αυτό από μόνο του είναι η μεγάλη επιτυχία της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Τερμάτισε στην τρίτη θέση του β’ ομίλου της τρίτης κατηγορίας και κατάφερε μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ να κερδίσει την άνοδο. Ο Ρουμπέν ντε λα Μπαρέρα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία για να αναλάβει ένας άλλος… Ρουμπέν, ο Αλμπές, ο οποίος έρχεται από τη Λούγο και επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του με το “καλημέρα” στη σεζόν.

Αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, διψήφιος ο αριθμός. Ο Αλμπές έφερε τον στόπερ Ρος από τη Λούγο, αποκτήθηκαν επίσης ο κίπερ Αλτούμπε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαϊκέλ Μέσα από τη Λας Πάλμας, οι Χουάνμα Γκαρθία και Άλβαρο Ροδρίγκεθ από τη Μπούργος και ο Ρίκι Ροδρίγκεθ από την Οβιέδο. “Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Ρουμπέν Αλμπές.   

Αλμπαθέτε Στατιστικά

*4 σερί παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*3/6 φιλικές αναμετρήσεις με goal/goal

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

Λούγο – Αλμπαθέτε στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ