*2η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι 4/5 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Βίλεμ. Προηγήθηκε με τον Τίλεμανς στο 57’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 62’. 

Όρθια στο Τίλμπουρχ έμεινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Γιονγκ Αϊντχόφεν, παραχωρώντας 1-1 με τη Βίλεμ. Κατάφερε να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου και, χωρίς να ζοριστεί, πήγε με το 0-0 στην ανάπαυλα. Ευτύχησε να μπει μπροστά στο δεύτερο 45λεπτο, η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού πέντε λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση. Στο τελευταίο 25λεπτο πέρασε δύσκολες στιγμές, με τη Βίλεμ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Ικανοποιητικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν για την ομάδα του Μαροκινού Ραμζί, πήρε βαθμό σε μια απ’ τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας και στο παιχνίδι με τη Ντόρντρεχτ θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το πρώτο “τρίποντο”. Ένας από τους μεγάλους στόχους της είναι η ανάδειξη ταλέντων και η μεταπήδηση αυτών στη μεγάλη ομάδα. Εξέτισαν την τιμωρία τους ο στόπερ Φαν ντε Μπλάακ και ο επιθετικός Φοφανά.

ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 9/11 τελευταία παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 5/6 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Ρόντα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 15’, δέχθηκε το 0-2 στο 29’.

Στην ανωτερότητα της Ρόντα υπέκυψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Ντόρντρεχτ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εντός έδρας. Υστέρησε σημαντικά απ’ την αρχή του αγώνα, είχε δεχθεί δύο τέρματα πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει και πήγε με σημαντικό μειονέκτημα στην ανάπαυλα. Δεν βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο 45λεπτο, αντίθετα δέχθηκε περισσότερες ευκαιρίες και η Ρόντα θα μπορούσε να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ.

Αυτή η ήττα ήταν εντός προγράμματος για τη Ντόρντρεχτ, η οποία έχει στόχο τη φετινή χρονιά να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο και να συμμαζέψει όσο γίνεται περισσότερο την άμυνά της (είχε τη χειρότερη πέρσι με 77 τέρματα). Παραμένουν τραυματίες ο δεξιός μπακ Μανές και οι επιθετικοί Μέιερ, Πίνας.

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 6/8 πρόσφατα παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 5/8 τελευταία ματς.

Γιονγκ Αϊντχόφεν – Ντόρντρεχτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ