5η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Σίλκεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 (αυτ. 43′, 60′) και παρότι μείωσε με τον Κουσκ στο 85′, δέχθηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η Άαλμποργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λαρς Φιρς φιλοξενήθηκε από τη Σίλκεμποργκ, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-1. Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, βρέθηκε πίσω με 2-0 και παρότι μείωσε το σκορ και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, δεν το έκανε πράξη. Αντιθέτως, δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο φινάλε.

Τρίτη ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια, έχοντας προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Βίμποργκ (2-1 εκτός) και Κοπεγχάγη (1-3 εντός), οπότε και είναι στον ένα βαθμό, τον οποίο απέσπασε κόντρα στη Χόρσενς (0-0 εντός). Υπάρχει προβληματισμός μέχρι τώρα, από τη στιγμή που έχει θέσει ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Άντερς Χάγκελσκιαερ και Κρίστοφερ Πάλεσεν.

Άαλμποργκ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επι της Βίμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο 28ο λεπτό με τον Σιέλντερουπ, για να μείνει με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, όταν και αποβλήθηκε ο Βίλαντσεν.

Αρκετά δυναμικά έχει ξεκινήσει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Νόρντζελαντ, έχοντας το απόλυτο μετά από τις τέσσερις πρώτες στροφές. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φλέμινγκ Πέντερσεν υποδέχθηκε τη Βίμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και από τη στιγμή που προηγήθηκε, προσπάθησε να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, κάτι που έκανε πράξη, παρότι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Κάπως έτσι έκανε και το 4×4, έχοντας προηγηθεί οι νίκες επί των Οντένσε (0-2 εκτός), Μπρόντμπι (1-3 εκτός) και Λίνγκμπι (2-1 εντός), οπότε και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη. Άγνωστο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Μαντς Μπίντστραπ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που εκτίει την τιμωρία του ο Όλιβερ Βίλαντσεν.

Νόρντζελαντ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άαλμποργκ – Νόρντζελαντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ