2η Αγωνιστική

* Goal/Goal τα 8/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Αήττητη εντός έδρας η Μποαβίστα (7-1-0) απέναντι στην Σάντα Κλάρα!

Δείτε τα Προγνωστικά Πορτογαλίας

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Πορτιμονένσε. Με το γκολ του Ενζί από το 9ο λεπτό κριθηκε το παιχνίδι.

Πρεμιέρα με το δεξί για την Μποαβίστα, σημαντικό το διπλό της περασμένης Κυριακής στο Πορτιμάο, απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Έσπασε σωστά το πρέσινγκ των αντιπάλων ψηλά και βρήκε χώρο για το γρήγορο προβάδισμά της. Οι ομάδες αντάλλαξαν ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία. Έπαιξε έξυπνα πίσω από την μπάλα στο δεύτερο μέρος, ήλεγξε το τέμπο, δεν απειλήθηκε σοβαρά με εξαίρεση μία κεφαλιά στο τέλος, στο φόρτωμα της περιοχής της.

Ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του ο κόουτς Πετίτ, αναγνώρισε το βαθμό δυσκολίας της επικράτησης, σημείωσε ότι οι παίκτες γνωρίζουν πλέον καλά τι ζητάει από αυτούς στο γήπεδο.

Η διοίκηση εξόφλησε τα οικονομικά χρέη, αλλά η απαγόρευση της FIFA δεν έχει αρθεί ακόμα και ο Πετίτ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Στόχος πολλών ομάδων ο αριστερός μπακ/χαφ Χαμάς, η Άιντραχτ φέρεται να έχει κάνει πρόταση. Μετακόμισε στην Σάντος ο δεξιός μπακ Νατάν.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κάζα Πία. Στο 10’ η Κάζα Πία έχασε πέναλτι με το Λέλο, στο 81’ αποβλήθηκε ο Ρικαρντίνιο της Σάντα Κλάρα.

Επιβεβαιώθηκε ο κόουτς Σίλβα στην προεπισκόπηση της πρεμιέρας, όντως η Σάντα Κλάρα δεν ήταν έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που πήρε το βαθμό υποδεχόμενη τη νεοφώτιστη Κάζα Πία.

Υπό βροχόπτωση και σε βαρύ χορτάρι διεξήχθη το παιχνίδι, καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο τηρουμένων των συνθηκών, υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Κάζα Πία είχε τις δύο μεγαλύτερες, αμφότερες από στατικές φάσεις. Από κόρνερ κέρδισε το πέναλτι που έπιασε ο Περέιρα, από φάουλ είχε δοκάρι και νέα ευκαιρία στην επαναφορά. Έπεσε κατακόρυφα ο ρυθμός μετά την ανάπαυλα, η Σάντα Κλάρα δεν έκανε ούτε μια τελική, μία ημι-ευκαιρία από κόρνερ είχε η Κάζα Πία.

“Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος. Στην πρεμιέρα είχαμε καλές στιγμές, αλλά όχι συνέπεια στο παιχνίδι μας.” δήλωσε ο κόουτς Σίλβα και παραπονέθηκε εμμέσως για το ρηχό ρόστερ της ομάδας.

Νέες μεταγραφές ο φορ Ζοάο Μάρκος από την Αλ-Γουαχντά, βγήκαν 1.25 εκ. ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου για την αποκτηση του μέσου Ρίλντο από την Γκρέμιο.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Μποαβίστα – Σάντα Κλάρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ