*2η αγωνιστική

*Over 2,5 στα 10/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (6-1) της Άιντραχτ. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με Κίμιχ (5′), Παβάρ (10′), Μανέ (29′), Μουσιάλα (35′, 83′) και Γκνάμπρι (43′), μείωσε προσωρινά ο Κολό Μουάνι (64′).

Η Μπάγερν έδειξε από τα πρώτα λεπτά του νέου πρωταθλήματος πως πολύ δύσκολα θα χάσει τα ηνία στο γερμανικό ποδόσφαιρο! Ταξίδεψε στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, την οποία και φιλοδώρησε με έξι γκολ (πέντε πριν καλά – καλά ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο).

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει χώρο για ιδιαίτερο σχολιασμό: Οι Βαυαροί ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι εντός τεσσάρων γραμμών, απειλήθηκαν ελάχιστες φορές και θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες. Αξιοσημείωτο είναι το στατιστικό που θέλει την Μπάγερν να μην κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα στις τρεις προηγούμενες σεζόν! “Είμαι αισιόδοξος, μπορούμε να περιμένουμε μία συναρπαστική μάχη”, είπε ο προπονητής Νάγκελσμαν. Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με τη Βέρντερ. Ο Νμέτσα έκανε το 1-0 στο 11′, απάντησαν Φίλκρουγκ (21′) και Μπίτενκουρτ (23′) για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκιλαβογκί στο 84′.

Πρεμιέρα με γκέλα για τη Βόλφσμπουργκ που πέταξε στα σκουπίδια το γρήγορο προβάδισμα στην αναμέτρηση με τη Βέρντερ (2-2 εντός). Τα δεδομένα ανατράπηκαν από τους φιλοξενούμενους μέσα σε δύο λεπτά, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να κάνουν το 3-1, έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ φώναξε παρών ο Γκιλαβογκί που έσωσε την παρτίδα για τους “λύκους”.

Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα της Μπάγερν η Βόλφσμπουργκ: Μετράει δύο ισοπαλίες και 23 ήττες (16-73 τα γκολ). “Δεν υπάρχει νόημα να πάμε στην έδρα της Μπάγερν μη πιστεύοντας στη νίκη, θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα”, είπε ο προπονητής Κόβατς που κάθισε στον πάγκο των Βαυαρών από το καλοκαίρι 2018 μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου 2019.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ