1η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έχει υποστεί ήττα από την Κάδιθ στα πρόσφατα 10 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΚΑΔΙΘ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 και αντίπαλο τη Σεβίλλη, σε φιλική αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 68’ ο Ντιλέινι σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι.

Η Κάδιθ έσωσε τη χρονιά πέρυσι και έμεινε στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτό και μόνο καθιστά τη σεζόν της επιτυχημένη, αν και το φινάλε ήταν αγχωτικό και η παραμονή επιτεύχθηκε στο όριο. Μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Σέρχιο Γκονθάλεθ, ο οποίος ήρθε στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου, κέρδισε το στοίχημα και θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει και φέτος την Κάδιθ, αυτή τη φορά από την αρχή.

Κράτησε τους Φέδε Σαν Εμετέριο και Ρουμπέν Αλκαράθ οι οποίοι ήταν δανεικοί πέρυσι. Διατήρησε στις τάξεις της και τον στοπερ Βίκτορ Τσουστ αγοράζοντάς τον από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πρόσθεσε ποιότητα στα μπακ της με τον Θαλδούα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Νέο πρόσωπο τέλος, ο εξτρέμ Μαμπίλ από τη Μίντιλαντ. Παρελθόν οι σημαντικοί Χαρογιάν, Σάλβι Σάντσεθ, Γένσον, Ακάπο, Ιντρίσι. “Η ομάδα δουλεύει καλά”, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προπονητής Σέρχιο. Δύσκολα θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα οι μέσοι Σαν Εμετέριο και Ρουμπέν Αλκαράθ. 

Κάδιθ Στατιστικά

*4/6 φιλικά παιχνίδια με No Goal

*4/6 ματς τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Μόλις στο 22’ ο Βέσγα σκόραρε για το 1-0 και διαμόρφωσε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το τελικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο μέρος.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει συνεχείς πολύ καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, το πρότζεκτ με τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ στην τεχνική ηγεσία έχει μεγάλη επιτυχία και η ομάδα έχει καθιερωθεί στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρυσι, θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έκανε λίγες και προσεκτικές προσθήκες στο ρόστερ. Έφερε τον Κούμπο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Μπράις Μέντεθ από τη Θελτα, ενώ πλήρωσε 11 εκατομμύρια ευρώ στην Ανζέ, για τον 18χρονο επιθετικό Μοχάμεντ-Αλί Τσο.

Έφυγε ο αναπληρωματικός κίπερ Ράιαν, οι μπακ Μονρεάλ και Θαλδούα, ο μέσος Γκουρίδι, οι εξτρέμ Πόρτου, Γιανουζάι και ο φορ Σέρλοτ που έληξε ο δανεισμός του από τη Λειψία. Επέστρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ραφίνια. “Θέλουμε να είμαστε οι πρώτοι στη ιστορία της ομάδας που θα βρεθούμε για τέσσερις διαδοχικές σεζόν στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Αλγουαθίλ δίνοντας το στίγμα για την νέα αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην περσινή σεζόν και είναι σε στάδιο αποθεραπείας. 

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

*4/6 φιλικά παιχνίδια με under 2.5

*3/6 ματς τελευταία με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

Κάδιθ – Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ