2η Αγωνιστική

* Πρώτη επίσημη μεταξύ τους αναμέτρηση

* O αγώνας δεν διεξάγεται στην παραδοσιακή έδρα της Ουμρανιγιεσπόρ, αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (3-3) με τη Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρ προηγήθηκε δις στο πρώτο ημίχρονο με το Βαλένσια (19’ & 45+2’), ο Γκλούματς ισοφάρισε στο 29’ και ο Γκεόργκε στο 67’. Ο Μρσιτς με πέναλτι γύρισε το ματς στο 73’ και ο Μπερίσα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην παρθενική της συμμετοχή στην Super Lig η Ουμρανιγιεσπόρ, έπαιξε στα ίσια τη Φενέρμπαχτσε στο “Σαράτσογλου” κι έφτασε πολύ κοντά σε ένα παλικαρίσιο διπλό. Δεν πτοήθηκε από το γρήγορο προβάδισμα των γηπεδούχων, έπαιξε ανοιχτά, ισοφάρισε από κόρνερ, δεν πτοήθηκε ούτε από το 2-1 στο φινάλε του ημιχρόνου. Βρήκε ξανά γκολ από στατική φάση και γύρισε το παιχνίδι με πέναλτι. Πιέστηκε στο φινάλε, δεν άντεξε στις καθυστερήσεις, αλλά η εικόνα της ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική για την συνέχεια.

“Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία, ήταν ένα πολύτιμο μάθημα για εμάς, ένα ξεχωριστό παιχνίδι για όλους μας. Πολλοί περίμεναν ότι θα παίξουμε μόνο άμυνα, αλλά αποδείξαμε το αντίθετο. Κάναμε το παιχνίδι μας, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες” δήλωσε περιχαρής ο κόουτς Ουτσάρ.

Νέο μεταγραφικό απόκτημα ο φορ Ναγίρ που αγωνίστηκε στην Γκιρεσούνσπορ την περασμένη σεζόν, με 9 γκολ και 2 ασίστ.

ΟΥΜΡΑΝΙΓΙΕΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 4.5 τα 4/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Γαλατασαράι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λουίζ Αντριάνο έχασε πέναλτι για την Αντάλιασπορ και στο 90’ ο Γκομίς πέτυχε το καθοριστικό γκολ.

Το αήττητο σερί 16 αγώνων (10-6-0) με το οποίο έκλεισε την περσινή σεζόν σταμάτησε στην πρεμιέρα της περασμένης Κυριακής, με δραματικό τρόπο.

Ισορροπημένη η αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι σε γενικές γραμμές, πιο επιθετικοί και πιο απειλητικοί συνολικά στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, η Αντάλιασπορ είχε όμως δύο πολύ μεγάλες φάσεις που προήλθαν από βαθιές μπαλιές στην πλάτη της αντιπαλης άμυνας. Πρωταγωνιστής ο φορ Ράιτ, στην πρώτη νικήθηκε στο τετ α τετ και στην δεύτερη κέρδισε το πέναλτι, στο οποίο νικήθηκε με την σειρά του ο Αντριάνο από το Μουσλέρα. Πατούσε καλύτερα στην επανάληψη η Αντάλια, αλλά ήταν σειρά της να χτυπηθεί στο τέλος του ημιχρόνου σε αντεπίθεση για το καθοριστικό γκολ.

Ίδια ομάδα με την περσινή σεζόν παρέταξε στην πρεμιέρα ο κόουτς Σαχίν, μοναδικό νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα ήταν ο στόπερ Τοπράκ, ενώ ως αλλαγή πέρασε ο Σουηδός εξτρέμ Λάρσον.

Πλήρης η αποστολή για την Πόλη.

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 9/10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ουμρανιγιεσπόρ – Αντάλιασπορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ