* Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων. 

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-4 απέναντι στην Ρίαλ Σολτ Λέικ, ο Αράνγκο άνοιξε το σκορ μόλις στο 9΄ για το 0-1 , τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κόρντομπα στο 12΄, για να ξανά πάρει το προβάδισμα στο 17΄ με τον Ακόστα το Λος Άντζελες. Στο δεύτερο μέρος και στο 60΄ ο Αράνγκο έκανε το 1-3, για να σφραγίσει την νίκη για το Λος Άντζελες ο Μπέιλ στο 87΄.

Η νίκη του Λος Άντζελες με 4-1 στην Σόλτ Λεικ ήταν η πέμπτη σερί της, ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία του συλλόγου στο MLS. Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα του Τσερουντούλο η οποία δείχνει ασταμάτητη, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Σόλτ Λεικ, και εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες που είχε και έφυγε με την νίκη με επιβλητικό τρόπο.

Λος Άντζελες Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις της είχαν over 2.5.   

*3/5 παιχνίδια τελευταία με g/g  ανεξαρτήτου έδρας. 

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΛΟΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Σικάγο Φάιρ, τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ρέινα στο 1΄ για τους γηπεδούχους και στην συνέχεια ο Πρζιμπίλικο στο 21΄ και Ναβάρο στο 24΄ έκαναν την ανατροπή πηγαίνοντας το σκορ στο 1-2, και λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο παλιός μας γνώριμος Κάρολ Σβιντέρσκι στο 45΄ ξανά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στην επανάληψη το γκολ του Πρζιμπίλικο στο 52΄ ήταν αρκετό ώστε η Σικάγο να πάρει το διπλό.

Σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της παρουσιάζει η Σάρλοτ. Στην ήττα από το Σικάγο με 2-3 , είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά η αστοχία της στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου την έφερε από εκεί που ήταν κοντά στην νίκη εν τέλει να χάσει το παιχνίδι. Δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο γκολ του Πρζιμπίλικο στο 52΄ , και μοιραία ήρθε η ήττα από την ομάδα του  Χέντρικσον.

Σάρλοτ Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις της είχαν over 2.5.   

*3/5 παιχνίδια τελευταία με g/g  ανεξαρτήτου έδρας. 

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΣΑΡΛΟΤ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ