3η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΕΜΠΡΙΤΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Όξφορντ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκούντραμ στο 90+3’.

Κόπωση έβγαλε απέναντι στην Όξφορντ, γνωρίζοντας την ήττα. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους καταφέρνοντας στις καθυστερήσεις να βρουν το γκολ.

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η Κέμπριτζ, καθώς έβγαλε την κόπωσή της την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή τη φορά όμως έχει εκείνη το πάνω χέρι, αφού δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα και μπόρεσε να ξεκουραστεί ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως για σήμερα. Πολύ δυνατή στην έδρα της, το απέδειξε σε πολλές περιπτώσεις και την περσινή χρονιά και με βάση την εικόνα που έδειξε στα πρώτα δύο ματς, μπορεί να βασιστεί σε αυτή προκειμένου να αποσπάσει αρκετές θετικά αποτελέσματα μέσα στη χρονιά.

Κέμπριτζ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Τσέλτεναμ, στα πλαίσια του πρώτου γύρου για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Νόμπε στο 23’ και διπλασίασε τα τέρματά τους ο Κόλινς στο 26’. Το 0-3 πέτυχε ο Τζέι, ενώ στη συνέχεια ο Νόμπε πέτυχε και δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 0-4 (35’.) Το όνομά του στη λίστα των σκόρερ έβαλε και ο Σπαρκς στο 45+1’, ενώ ο Κίτε έγραψε το 0-6 στο 50’. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε ο Κόλεϊ στο 84’.

Εύκολη νίκη και πρόκριση για την Έξετερ, κάνοντας μια απολύτως αποτελεσματική εμφάνιση. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεση έντονα και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με αρκετές από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ήταν σταθερή και κράτησε μακριά από την περιοχή της του γηπεδούχους.

Με ψυχολογία στα ύψη, αλλά και με τρομερή φορμαρισμένη επιθετική γραμμή η Έξετερ μετά τις δύο σερί νίκες που πήρε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σκόραρε συνολικά 11 γκολ, χωρίς να δεχθεί κανένα, δείχνοντας πόσο επικίνδυνη είναι αν της δοθεί χώρος για να απειλήσει. Δεν φημίζεται για την άμυνά της, αλλά ήταν αρκετά σταθερή σε αυτά τα δύο ματς, κρατώντας το μηδέν παθητικό.

Έξετερ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κέμπριτζ – Έξετερ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ