*3η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έχουν να αγωνιστούν μεταξύ τους από το 2010. Και σε 10 παιχνίδια τους στο παρελθόν, η Στόκπορτ δεν έχει κερδίσει ποτέ, με δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες εντός.

ΣΤΟΚΠΟΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Στόκπορτ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Χάρογκεϊτ με πέναλτι του Τζένινγκς στο 53’,έχοντας δοκάρι νωρίς στον αγώνα, αλλά γλιτώνοντας και την ισοφάριση από το δικό της δοκάρι, λίγο αφότου προηγήθηκε!

Η Στόκπορτ πέρασε για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ, μετά το 2007, αφού άλλωστε πέρασε και πολλά χρόνια σε κατηγορία που δεν συμμετείχε στον θεσμό, κερδίζοντας με 0-1 εκτός έδρας την Χάρογκεϊτ.

Αυτή ήταν και η πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν, έχοντας χάσει στα δύο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, από ομάδες που θεωρούνται υποψήφιες να παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού! Και αυτό ενώ η ίδια, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, θεωρούταν ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο, βάσει των στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Στόκπορτ Στατιστικά

*Εχει 2/3 G/G στη σεζόν

*Εχει 2/3 over 2,5 στη σεζόν

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Ιπσουιτς, σκοράροντας σε μία από τις ελάχιστες φάσεις της με τον Χάναντ στο 29’ , παίζοντας πολύ καλά αμυντικά στη συνέχεια και αντέχοντας στην πίεση της αντιπάλου της.

Η Κόλτσεστερ έκανε την έκπληξη, αφού κέρδισε με 0-1 στο γήπεδο της Ιπσουιτς, ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Αυτή ήταν η πρώτη της φετινή νίκη, δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, μετά την ήττα της πρεμιέρας, αναζητώντας ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αν και η μοναδική της ήττα ήρθε με γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος.

Ο προπονητής της, Γουέιν Μπράουν, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την πειθαρχία που έδειξαν οι παίκτες του στο τελευταίο παιχνίδι, θεωρώντας πώς αυτό ήταν και το σημείο κλειδί για να πάρουν τη νίκη.

Πήρε δανεικό από την ΚΠΡ τον μέσο Τσάρλι Οουενς.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Εχει 2/3 G/G στη σεζόν

*Εχει δύο σερί under 2,5

Στόκπορτ – Κόλτσεστερ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ