*2η αγωνιστική

*Goal/Goal ήρθαν οι 3/4 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Έμεν, οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες έναντι μίας της Βααλβάικ.

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΕΜΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-1 από την Αϊντχόφεν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’, δέχθηκε το 2-0 στο 26’ (αυτογκόλ), με την αντίπαλο ν’ αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 38’ (3-0) και στο 54’ (4-0). Η Έμεν μείωσε το σκορ με τον Ρομένι στο 62’ (4-1).

Στην ανωτερότητα της Αϊντχόφεν υπέκυψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Έμεν, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 εκτός έδρας. Έπεσε πάνω σε μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί στο 38’ όπου το σκορ ήταν στο 3-0. Διαδικαστικού χαρακτήρα το β’ μέρος, έπαιξε πιο ελεύθερα και απλά βρήκε το γκολ της τιμής.

Αυτή η ήττα ήταν εντός προγράμματος για την Έμεν, η οποία επέστρεψε φέτος στα “μεγάλα σαλόνια” και έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή και τίποτα παραπάνω. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς ώστε να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο χαφ Ντίμερς (δανεικός από Φέγενορντ). Συνεχίζουν εκτός ο γκολκίπερ Φαν Ντορπ, ο αμυντικός Μπάρνετ, ο χαφ Μπίλεφελντ και ο επιθετικός Λίντερ, νέα απώλεια ο χαφ Κίφτενμπελντ που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα.

ΕΜΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια.

*G/G τα 4/5 πρόσφατα ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΑΛΒΑΪΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ουτρέχτη. Προηγήθηκε με τον Φαν ντεν Μπάους στο 15’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Χασάνι στο 45’, δέχθηκε τη μείωση στο 52’ και την ισοφάριση στο 85’.

Αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στην πρεμιέρα η Βααλβάικ και έβαλε δύσκολα στην Ουτρέχτη, με την οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας. Σούπερ αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε μπροστά σοτ σκορ στο τέταρτο, έκλεισε εντυπωσιακά το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας το 2-0 λίγο πριν την ανάπαυλα. Η μείωση του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο της μετέφερε άγχος, δεν διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ και στο φινάλε η αντίπαλος έφερε το ματς στην ισορροπία.

Ο κόουτς Όοστινχ έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά παράλληλα ένιωσε ενοχλημένος με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του το προβάδισμα των δύο τερμάτων.

Δεν αλλάζει στόχους και προτεραιότητες τη φετινή χρονιά η Βααλβάικ, την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή και τίποτα παραπάνω. Τα πράγματα, ωστόσο, θα είναι πιο ζόρικα και αναμένεται να δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και πηγαίνει πλήρης στη 2η αγωνιστική.

ΒΑΑΛΒΑΪΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 3/4 τελευταία ματς.

Έμεν – Βααλβάικ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ