*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: CSA – Σπορτ Ρεσίφε 1-0

*Η Σπορτ Ρεσίφε έχει παίξει μόνο μία φορά εντός σε επίσημο παιχνίδι με την CSA, το οποίο και κέρδισε.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Σπορτ Ρεσίφε έχασε 4-1 εκτός έδρας από την Ιτουάνο, παρόλο που ισοφάρισε προσωρινά με τον Κάικε στο 30’ το τέρμα που δέχθηκε από τον Κάιο Μέντες στο 24’. Αλλά δέχθηκε τρία ακόμη γκολ στη συνέχεια, από τον Ραφαέλ Ελίας (38’, 49’) και τον Ρομπέρτο (83’).

Η Σπορτ Ρεσίφε ηττήθηκε 4-1 εκτός έδρας από την Ιτουάνο, χάνοντας ξανά έπειτα από δύο αγώνες, αλλά επιστρέφει στο γήπεδό της, εκεί που είναι αήττητη στους εφτά τελευταίους αγώνες, με τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα.

Είναι πάντα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έπεσε στην 8η θέση του και παραμένει σχετικά πίσω, στο -8 συγκεκριμένα, από την τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στην άνοδο. Οι αγώνες της έχουν τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Ραφαέλ Τιέρε, Εβέρτον, Εζεκιέλ και οι μέσοι Ρονάλντο, Εβέρτον Φελίπε.

Σπορτ Ρεσίφε Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G

*Εχει 21/26 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 14/23 under 2,5 εντός έδρας, 9/11 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 12/23 N/G εντός έδρας, 8/11 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

CSA ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η CSA κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Μπρούσκε, σκοράροντας με πέναλτι του Ροντρίγκες στο 81ο λεπτό, έχοντας γλιτώσει νωρίτερα η ίδια από χαμένο πέναλτι της αντιπάλου της, αλλά και από το δοκάρι της, ενώ και προς το τέλος κινδύνευσε με ισοφάριση.

Η CSA κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Μπρούσκε, πρώτη της νίκη έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες και τέσσερις σερί αγώνες που δεν έχει κερδίσει. Μακριά από το γήπεδό της έχει δύο συνεχόμενες ήττες, αν και είχε κερδίσει το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της.

Ακόμη και μετά από αυτή τη νίκη παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά πλησίασε σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής.

Και παρόλο που ανακοινώθηκε ο τεχνικός της, Ρομπέρτο Φερνάντες, δεν θα είναι στον πάγκο της, όπως δεν ήταν και στο πρώτο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού oι αμυντικοί Σέντρικ, Ερνάντες, Αντερσον Μάρτινς, Εβέρτον Σίλβα, o μέσος Γκάμπριελ Τονίνι και ο επιθετικός Κλέιτον, τιμωρημένοι είναι ο τερματοφύλακας Μαρσέλο Καρνέ και ο μέσος Τζεοβάνι.

CSA Στατιστικά

*Εχει δύο σερί under 1,5

*Εχει 18/24 under 2,5 εκτός έδρας, 9/12 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 14/24 N/G εκτός έδρας, 8/12 στο πρωτάθλημα.

Σπορτ Ρεσίφε – CSA στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ