*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ιτουάνο – Μπαϊα 1-0

ΜΠΑΪΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Μπαϊα έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Σαμπάιο Κορέα, δεχόμενη το πρώτο γκολ από πέναλτι του Γκάμπριελ Ποβέντα στο 45’, ενώ το δεύτερο ήρθε από τον Αντρέ Λουίζ στο 47’, χωρίς να απειλήσει την αντίπαλο της κάποια στιγμή στη συνέχεια.

Η Μπαϊα ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Σαμπάιο Κορέα, χάνοντας ξανά έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε στο γήπεδό της, εκεί που είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγώνες, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στις δύο αυτές νίκες της.

Είναι πάντα εντός πρώτης τετράδας, αλλά έχασε μία θέση, πέφτοντας στην 3η του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ακόμη και έτσι η απόσταση της από την πέμπτη θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο είναι αρκετά μεγάλη, ούσα στο +6 από αυτήν.

Συνεχίζουν να λείπει λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Γκάμπριελ Νόγκα που από τότε που αποκτήθηκε δεν έχει κάνει ντεμπούτο με την ομάδα, χτύπησε και ο αμυντικός Λουίζ Οτάβιο που έχασε τον προηγούμενο αγώνα και θα απουσιάσει και από αυτόν, αλλά επιστρέφει μετά από καιρό ο μέσος Μάρκο Αντόνιο που έγινε καλά.

Μπαϊα Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί N/G

*Εχει 21/27 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 15/23 N/G εντός έδρας, 9/12 στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΙΤΟΥΑΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ιτουάνο κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Σπορτ Ρεσίφε, ανοίγοντας το σκορ με τον Κάιο Μέντες στο 24’ και παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Κάικε στο 30’, προηγήθηκε εκ νέου με τον Ραφαέλ Ελίας στο 38’, ο ίδιος παίκτης στο 49’ έκανε το 3-1, ενώ ο Ρομπέρτο στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ιτουάνο επικράτησε άνετα με 4-1 εντός έδρας της Σπορτ Ρεσίφε, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Μάλιστα από αυτούς, οι τρεις είναι μακριά από την έδρα της, στους οποίους έχει δύο ισοπαλίες και κέρδισε μόνο στην έδρα της CSA.

Ανέβηκε στο πρώτο μισό του βαθμολογικό πίνακα, στην 9η θέση του, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +7 από αυτήν, απ’ ότι είναι στην πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, στο -9 από αυτές.

Στον πάγκο της παραμένει ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Κάρλος Πιμεντέλ

Εκτός από τον σοβαρά τραυματισμένο πλάγιο μπακ Πατσέκο που θα παίξει ξανά τον επόμενο χρόνο, το ίδιο θα συμβεί και με τον έμπειρο επιθετικό της Νέτο Μπερόλα.

Ιτουάνο Στατιστικά

*Εχει 6/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Εχει 8/12 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα

Μπαϊα – Ιτουάνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ