*3ος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αγώνας ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ντουνάισκα – Στεάουα Βουκουρεστίου.

*Α’ ματς: Βίκινγκ – Σλίγκο Ρόβερς 5-1

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ιρλανδία, 402)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας, εναντίον της Μποέμιανς, για το πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 54’ ο Ο’Σάλιβαν σκόραρε για το 0-1, όμως στο 64’ και στο 67’ ο Μάτα πέτυχε δύο γκολ και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Σλίγκο. 

Η Σλίγκο Ρόβερς επέστρεψε στις επιτυχίες, όσον αφορά το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, καθώς επικράτησε της Μποέμιανς (2-1) εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Ράσελ έχει παρουσιάσει μεταπτώσεις στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, ίσως οφείλεται και στο γεγονός ότι έχει παράλληλα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η βαριά ήττα στη Νορβηγία, στο πρώτο παιχνίδι με τη Βίκινγκ, δεν της αφήνει περιθώρια ελπίδας για συνέχεια στη διοργάνωσης, ενώ είχε καλή και μεστή παρουσία, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα σε δύο προηγούμενους γύρους. Είναι εκτός οι Μπάκλεϊ, Χόργκαν, Κέογκ, αμφίβολος ο ΜακΝτόνελ. 

Σλίγκο Ρόβερς Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*5/8 παιχνίδια τελευταία είχαν “2-3 γκολ”

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΒΙΚΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Νορβηγία, 236)

Προηγούμενο ματς: Απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σάντεφιορντ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 9’ ο Οφκίρ έκανε το 1-0 και στο 21’ ο Σαΐμπ σκόραρε για το 2-0. Στο 62’ ο Καμπράν μείωσε σε 2-1 και στο 86’ ο Χάουγκεν ισοφάρισε για τη Βίκινγκ και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Βίκινγκ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, καθώς έμεινε στην ισοπαλία στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα της Σάντεφιορντ (2-2). Το θετικό είναι ότι έβγαλε αντίδραση και απέσπασε θετικό αποτέλεσμα, ενώ έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Η άνετη επικράτηση στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σλίγκο Ρόβερς με σκορ 5-1, της επιτρέπει να παίξει με λιγότερη πίεση στη ρεβάνς και να κάνει συντήρηση χωρίς να φορτσάρει για τη νίκη. Στον προηγούμενο γύρο πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας. Στην Eliteserien η ομάδα των Όρσχαϊμ και Γένσεν είναι στην πέμπτη θέση, αλλά απέχει μόλις πέντε πόντους από την τριάδα των ευρωπαϊκών θέσεων. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένει εκτός δράσης ο τραυματίας μέσος Στένσνες, κανονικά ο μέσος Τρίπιτς ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί ήδη από αρκετούς τραυματισμούς στη σεζόν. 

Βίκινγκ Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*7/10 παιχνίδια με over 2.5 τέρματα

Σλίγκο Ρόβερς – Βίκινγκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ