*3ος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αγώνας ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κουόπιο – Γιουνγκ Μπόις.

*Α’ ματς: Πάιντε – Άντερλεχτ 0-2

Δείτε τα Προγνωστικά Conference League

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βέλγιο, 121)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 3-1 εντός έδρας, της Σερένγκ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 4’ ο Αμούζου σκόραρε για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 16’ έκανε το 2-0. Στο 30’ ο Φάμπιο Σίλβα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 57’ ο Σισοκό μείωσε για τη Σερένγκ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Άντερλεχτ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εύκολα της Σερένγκ (3-1) εντός έδρας. Οι “Μωβ” πέτυχαν τρία γκολ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και είχαν τη δυνατότητα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος. Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Φελίς Μαζού, έπειτα από το επίσης άνετο 0-2 στην Εσθονία, επί της Πάιντε, αποτέλεσμα που τη στέλνει ουσιαστικά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Τρεις νίκες και μία ήττα σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια σε Jupiler League και προκριματικά. Ο μίνιμουμ στόχος για την ομάδα των Βρυξελλών είναι να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ξανά διαθέσιμος ο μπακ Μουρίγιο που κουβαλά τιμωρία εντός συνόρων για τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αλλά αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι με την Πάιντε. Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον ομάδων και την πολύ πιθανή αποχώρηση των Σέρχιο Γκόμεθ και Φρανσίς Αμούζου.  

Άντερλεχτ Στατιστικά

*3/4 επίσημα ματς με under 2.5 γκολ

*3/5 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΠΑΪΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ (Εσθονία, 374)

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, από την Άντερλεχτ, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Μόλις στο 10’ ο Ρεφαέλοφ σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 40’ ο Φάμπιο Σίλβα πέτυχε δεύτερο τέρμα για την Άντερλεχτ και διαμόρφωσε από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πάιντε δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την σαφώς ανώτερη Άντερλεχτ (0-2) έχασε εντός έδρας στο πρώτο ματς τον προκριματικών και φαντάζει απίθανο να ανατρέψει την κατάσταση στις Βρυξέλλες. Συνολικά το τελευταίο διάστημα, είναι σε καλή κατάσταση, για τα δεδομένα της. Στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, επικράτησε της Ταμέκα με σκορ 3-0 εντός έδρας, όμως παραμένει εκτός της πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα.

Έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο γύρους στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τις Ντινάμο Τιφλίδας και Αραράτ Αρμενίας. Κοινός παρονομαστής των προκρίσεων αυτών, είναι ότι επιτεύχθηκαν στα πέναλτι. Ο Κάρελ Βόολαϊντ είναι στην τεχνική ηγεσία της Πάιντε από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. 

Πάιντε Στατιστικά

*3/5 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*4 σερί παιχνίδια είχαν No Goal

Άντερλεχτ – Πάιντε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ