3η αγωνιστική

*Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν και οι 2 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

*Χωρίς χρήση VAR.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΙΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Μπάερουθ, την περασμένη αγωνιστική. Δοκίμασε με επιτυχία την περσινή της συνταγή για τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της και πέτυχε. Πάγωσε το ρυθμό, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά όχι ικανές να απειλήσουν την εστία του Ατουμπόλου. Η Φράιμπουργκ “έκλεψε” τη νίκη στο 88ο λεπτό, με τη μοναδική της τελική εντός εστίας σε όλο το παιχνίδι!

Αήττητη στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος (1-1-0)η ομάδα του κόουτς Σταμ. Ο Ελβετός τεχνικός έχει την τύχη να μπορεί να επιλέξει παίκτες από μία μεγάλη δεξαμενή ταλέντων, με τη Φράιμπουργκ να διαθέτει μία από τις καλύτερες ακαδημίες στη Γερμανία. Όπως φάνηκε και στα φιλικά, πρωταρχικό του μέλημα η άμυνα και το παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Τραυματίες οι Αλγκάιερ, Μπαρμπόσα, Μπάουρ, Μπρούνιγκ, Ένγκελχαρντ και Ροζενφέλντερ. Τιμωρημένος ο Εζεκβέμ

Φράιμπουργκ ΙΙ Στατιστικά

*Under2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΧΑΛΕΣΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Ντιναμό Δρέσδης, την περασμένη αγωνιστική. Το παιχνίδι “στράβωσε” από νωρίς για τους γηπεδούχους, με τον Νίτφελντ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 0-1 της Δρέσδης, σε ένα 1ο ημίχρονο όπου η Χάλεσερ ήταν απαθής. Αυτό άλλαξε στο β’ μέρος, με τους γηπεδούχους να αυξάνουν κατακόρυφα το ρυθμό τους, πιέζοντας για την ισοφάριση, αλλά μάταια. Σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες και μοιραία δέχτηκαν το τελικό 0-2 στο 80′, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Δεύτερη ήττα στις πρώτες δύο αγωνιστικές για τη Χάλεσερ, μετά το εκτός έδρας 3-2 από τη Σβικάου στην πρεμιέρα. Φανερά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο αμυντικό τρίτο. Ο κόουτς Μέγιερ καλείται να “συμμαζέψει” την άμυνα της ομάδας του, αν δε θέλει να μπει από νωρίς στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Τραυματίες οι Λίντενχαν και Σάμσον.

Χάλεσερ Στατιστικά

*G/g στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΙΙ – ΧΑΛΕΣΕΡ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ