*3ος προκριματικός γύρος του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Βίμποργκ – Τόρσαβν 3-0.

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Β36 ΤΟΡΣΑΒΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ, 265)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στη Βίμποργκ για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Στο 21’ το 1-0 με τον Μπόντε, το 2-0 έκανε ο Λέεμανς στο 48’. Το 3-0 ήρθε στο 52’ απ’ τον Ντιονέ.

Κατώτερη των περιστάσεων την περασμένη εβδομάδα, δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρώτο ματς με τη Βίμποργκ. Δέχτηκε μόνο τρία γκολ κι αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, ο αντίπαλος έπαιζε σε άλλη ταχύτητα και διέθετε μπόλικη περισσότερη ποιότητα, το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει. Η Τόρσαβν δεν απείλησε ποτέ τη Βίμποργκ, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Εχει «πλούσια» ευρωπαϊκή εμπειρία και πριν δύο χρόνια, στην τελευταία της συμμετοχή, κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα των Νήσων Φερόε που πέρασε σε τρίτο προκριματικό γύρο! Βέβαια ήταν η εποχή κορωνοϊού, περνώντας δύο γύρους που έγιναν με μονά παιχνίδια στο γήπεδό της, χωρίς να τα κερδίσει, το ένα στην παράταση και το άλλο στα πέναλτι. Φέτος απέκλεισε κατά σειρά τις Μπάνια Λούκα και Τρε Φιόρι, ομάδες στα μέτρα της.

Β36 ΤΟΡΣΑΒΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 3/5 Under 2.5 στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ.

*Μετρά 4/5 ΝG στο φετινό Κόνφερενς Λιγκ.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΜΠΟΡΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΔΑΝΙΑ, 505)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στη Νόρτζελαντ για το πρωτάθλημα. Το γκολ στο 28’ απ’ τον Σχέλντερουπ.

Με το… ενάμιση πόδι στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ βρίσκεται η Βίμποργκ, που μπορεί να σκέφτεται ήδη τη Γουέστ Χαμ. Εκεί η αποστολή της είναι “βουνό”, δεν έχει καμία σχέση με τη δυναμικότητα της Τόρσαβν, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να την απειλήσει. Είχε επιθετικό μονόλογο στο ματς κι αν ήταν ακόμη πιο εύστοχη θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ πέρασε με δύο νίκες, με ίδιο σκορ (1-0), τη Σούντουβα από την Λιθουανία. Όλα αυτά στην παρθενική της σεζόν σε κάποιο ευρωπαϊκό κύπελλο, αφού πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, κατακτώντας τη συμμετοχή της σε αυτόν τον θεσμό στα πλέι οφς, ενώ ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία! Έρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ τη Νόρτζελαντ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, η δεύτερη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές (2-0-2), άξιζε κάτι περισσότερο με βάση την εικόνα του δεύτερου μέρους.

ΒΙΜΠΟΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 3/4 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Τόρσαβν – Βίμποργκ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ