Πρώτος γύρος για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Αναμέτρηση νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

*Με Under 2.5 έληξαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία ματς.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σάτον με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουίλσον στο 16’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μίλερ στο 90+2’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Άγκαρντ στο 90+4’.

Νίκη για τη Ντονκάστερ στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν. Κακή στο πρώτο μέρος, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όμως στην επανάληψη βελτίωσε την εικόνα της και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στις καθυστερήσεις.

Ψυχολογία στα ύψη έχει μετά την ανατροπή που κατάφερε να κάνει στο πρωτάθλημα. Μοιάζει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την περσινή σεζόν και βρίσκει απέναντί της μια γνώριμη αντίπαλο. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να το εκμεταλλευτεί προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, δείχνοντας παράλληλα πως είναι στο ίδιο επίπεδο με μερικές από τις ομάδες της κατηγορίας από την οποία υποβιβάστηκε.

Ντονκάστερ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Πόρτσμουθ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να βάλουν τη μπάλα στο «πλεκτό».

Αρκετά τυχερή θα μπορούσε να θεωρηθεί η ισοπαλία που απέσπασε από την Πόρτσμουθ. Δέχθηκε τρομερά έντονη πίεση από τους γηπεδούχους και δεν μπόρεσε να τους κρατήσει ιδιαίτερα μακριά από την εστία της, όμως δεν το πλήρωσε, αφού είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά της, που την έσωσε από μερικές βέβαιες παραβιάσεις. Στο επιθετικό της κομμάτι ήταν ανύπαρκτη, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ καμία από αυτές δεν έφτασε ποτέ στην αντίπαλη εστία.

Καθόλου εύκολη η κλήρωσή της για το Λιγκ Καπ, αφού θα αντιμετωπίσει τη Ντονκάστερ. Γνώριμες αμφότερες από τις κοινές τους παρουσίες στην Α’ Αγγλίας τα τελευταία χρόνια, με τη Λίνκολν όμως να μην έχει καταφέρει να την κερδίσει σε επίσημο παιχνίδι από το μακρινό 2004. Φυσικά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, αλλά η εικόνα που δείχνει στην αρχή της σεζόν δεν την κάνει και μεγάλο φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, αφού τόσο μεσοεπιθετικά, όσο και αμυντικά δείχνει να έχει αστάθειες.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Ντονκάστερ – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ