*Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

ΙΠΣΟΥΙΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Ιπσουιτς κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Φόρεστ Γκριν, σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Χάρνες (37’), Μόρσι (45’+), με την αντίπαλο της απλά να μειώνει με τον Μαρτς στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ιπσουιτς κέρδισε με 1-2 στο γήπεδο της Φόρεστ Γκριν, αιφνιδιάζοντας με δύο γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου την αντίπαλο της, καταφέρνοντας να υπερασπιστεί το σκορ στο δεύτερο μισό του αγώνα. Εχει ξεκινήσει χωρίς ήττα τη νέα σεζόν, μετά και την ισοπαλία που έφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο μοναδικό παιχνίδι στο γήπεδό της, απέναντι στην Μπόλτον, ενώ πέρυσι δεν είχε νίκη στα έξι πρώτα παιχνίδια της!

Ο προπονητής της, Κιέραν ΜακΚένα, είπε πώς στην ομάδα του όλοι οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ορισμένο χρόνο συμμετοχής και αυτό σκοπεύει να κάνει και σήμερα, παρόλο που περιμένει μία πολύ ανταγωνιστική αντίπαλο.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας αμυντικός Εντάμπα.

Ιπσουιτς Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί G/G, 7/9 σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

*Εχει 7/9 over 2,5 σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Κόλτσεστερ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Καρλάιλ, ανοίγοντας το σκορ με τον Τσίλβερς στο 19’, με τον Ντένις να ισοφαρίζει στο 44’ για την αντίπαλο της.

Η Κόλτσεστερ κατάφερε να αποφύγει μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο ξεκίνημα της σεζόν, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Καρλάιλ, παρόλο που άνοιξε το σκορ, μετά την ήττα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Νορθάμπτον. Ακόμη λοιπόν ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Ο τεχνικός της, Γουέιν Μπράουν, αναγνώρισε πώς το σημερινό παιχνίδι έχει μία ξεχωριστή σημασία, ως γειτονικό ντέρμπι και απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά τόνισε πώς θα το αντιμετωπίσουν όπως και όλα τα υπόλοιπα, από πλευράς προετοιμασίας.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Εχει 5/8 over 2,5 στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

*Εχει 6/8 G/G στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

Ιπσουιτς – Κόλτσεστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ